Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Καρυά και Πλαγιά

 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Σφακιωτών ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα της Καρυάς και τον Α.Ο Πλαγιάς.

Σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές τελικές φάσεις η Πλαγιά έφυγε με το βαθμό από το γήπεδο Σφακιωτών σε ένα ματς με δυνατά μαρκαρίσματα και πάθος και από τις δυο ομάδες.
Η Πλαγιά μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε κλασική ευκαιρία στο 60’ με τον Μωραίτης Ι. με κεφαλιά ενώ στο 82΄οι παίχτες του Βασιλειάδη απείλησαν και πάλι την εστία του Βενέτη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Καταγή να κάνει σωτήρια απόκρουση στο 85’ και να κρατάει το 0-0, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.
Μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα του ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Οδυσσέα Νυδριού, η Καρυά συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς και την ακολουθούν ΠΑΣ Πρέβεζα και Αχέρων Καναλακίου με 38.
Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.
Βοηθοί: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η.- ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α.
ΑΟ Καρυάς(Βλασσόπουλος): ΒΕΝΕΤΗ, ΝΑΖΕΡΑΙ(62’ GJOLENA), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΚΕΜΠΙ(64’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΒΛΑΧΟΣ(83’ ΓΙΑΠΛΕΣ), ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
ΑΟ Πλαγιάς(Βασιλειάδης): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΚΑΠΟΤΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ι.(68’ ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ Θ.), ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ.(90+ ΚΟΚΟΛΗΣ), ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β., ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ(90+ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ).
Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα 
 http://gosports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο