Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Κινητοποίηση με συλλογή υπογραφών προκειμένου να μην κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς





               Έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κατούνας πραγματοποιήθηκε απόψε Δευτέρα 29.1.2018 το απόγευμα  με μοναδικό θέμα συζήτησης το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κατούνα. 
      Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Θωμάς Καφρίτσας και οι σύμβουλοι κ. Πάνος Καλογιάννης και κ. Γιάννης Στούπας, αποφάσισαν να ξεκινήσουν κινητοποίηση με συλλογή υπογραφών στην Κατούνα και σε όλα τα χωριά της ενότητας Μεδεώνος προκειμένου να μην κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Ταυτόχρονα θα βρίσκονται εν αναμονή επίσημης τοποθέτησης της Τράπεζας Πειραιώς επί του θέματος και αν η διοικηση δεν αναθεωρήσει την απόφαση αυτή που πλήττει όλους τους Κατοίκους της Μεδεώνος, θα υπάρχει κλιμάκωση του αγώνα με διαμαρτυρίες και θα αποσύρουν απο την Τράπεζα τις καταθέσεις τους..........



     Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Ακτίου Βόνιτσας κ. Στούπας Θεόδωρος και κ.Προδρομίτης Σωτήρης, η δημοτική συμβουλος γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου κα Βέμη Καρέλου Αθηνά, ο επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Θύμιος Φερεντίνος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κα Αφροδίτη Μπουμπούλη, ο κ. Πάνος Σαλοδημήτρης, ο κ. Θωμάς Καραμάνης, οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων: ΚΩΝΩΠΙΝΑΣ κ. Χρήστος Τίγκας, ΚΟΜΠΟΤΗΣ κ. Δημήτριος Μπαρκάς, ΤΡΥΦΟΣ κ. Ηλίας Παππάς και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και κάτοικοι. 
              Οργισμένη ήταν η αντίδραση των παρευρισκομένων κατοίκων της Κατούνας και ζητούν να γίνει ανάκληση της απόφασης γιατί οι συνέπειες για την τοπική οικονομία αυτού του ιστορικού χωριού θα είναι άσχημες. «Αν φύγει και η Τράπεζα τι θα απομείνει πλέον στην Κατούνα;» αναρωτιούνται οι κάτοικοι. Δικαιολογημένη λοιπόν είναι η αγανάκτηση και η οργή των Κατουνιωτών και όχι μόνο. 







4 σχόλια:

  1. AX ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ
    ΚΑΠΟΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΠΧ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ 34 ΛΕΠΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΓΡΑΦΕΣ
    ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ ΣΤΑ 12 ΛΕΠΤΑ.

    10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ 6-7 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?
    ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗ Η ΤΑ ΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ
    ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΑ ΜΑΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΑΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΤΙΠΕΙΤ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΛΑ
    . ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ. Ο ΠΑΝΟΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΣ ΑΝΗΦΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pou einai o dimarxos me olous aytous pou elegan oti tha anikdoun ta sfageia ta loutra.Tora tha mas lene gia tis trapezes.Kalo gia tis ales ekloges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσένα 12:47μ.μ. ο δήμαρχος σου φταίει που κλείνει ή τράπεζα? Πες μας Εσύ αραγε, ανοιξες λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα όπως το 90% των αγροτών? Ναι ή όχι? Έλεος πια, διαβάζετε αυτά που γράφετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως η ένωση αγρινιου είπε στους αγρότες να ανοίξουν λογαριασμό στην εθνικη;Για ψαξτετο λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο