Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης – Ενεργοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες το Viber στη συσκευή της (βίντεο)

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης, η οποία βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα μέσα στο αυτοκίνητό της στο Αγρίνιο. Οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν αυτοχειρία, ωστόσο η οικογένεια επιμένει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο δημοσιογράφος του STAR Γιώργος Σόμπολος αποκάλυψε πως τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή Viber στο κινητό της εκλιπούσας μητέρας. Σημειώνεται πως παρόλο που η γυναίκα λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε τηλεφωνήσει σε ένα από τα τρία της παιδιά, το κινητό της δεν έχει βρεθεί ακόμα. Οι αρχές ερευνούν τις τελευταίες συνομιλίες της Ειρήνης όχι ως προς το περιεχόμενο αλλά ως προς τους τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους ήρθε σε επικοινωνία.
Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής και οι συνεργάτες του ανέλαβαν νομικοί συμπαραστάτες της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.
«Θέλουμε να ρίξουμε άπλετο φως σε αυτή τη σκοτεινή απόφαση» επεσήμανε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Επίσης, τεχνικό σύμβουλο για να κάνει την έρευνα στο αυτοκίνητο της 44χρονης, η οικογένεια όρισε τον Αναστάσιο Δέδε. 
Το τελευταίο μήνυμα της Ειρήνης
Tέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Καραϊβάζ από τις αστυνομικές αρχές, το τελευταίο μήνυμα της Ειρήνης ήταν το εξής: «Κλείνω το κινητό και τέλος».
Ο δημοσιογράφος δεν ανέφερε τον παραλήπτη του μηνύματος. 
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο