Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Στη Δυτική Ελλάδα μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου ο Συνήγορος του Πολίτη

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί  μέχρι 2 Φεβρουαρίου ο Συνήγορος του Πολίτη, Ανδρέας Ποττάκης, συνοδευόμενος από διευρυμένο κλιμάκιο στελεχών της Ανεξάρτητης Αρχής.

Ο Συνήγορος θα επισκεφθεί τον Πύργο και την Πάτρα όπου θα έχει επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα ενημερωθεί για μια σειρά από θέματα που απασχολούν τους πολίτες όπως προκύπτει από τις αναφορές τους στην Ανεξάρτητη Αρχή.
Στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής θα επισκεφθούν επίσης το Ρίο, το Αγρίνιο, τη Ναύπακτο, τη Μυρσίνη και τις περιοχές Αγγινάρας και Λεχαινών, όπου θα συναντηθούν με τοπικούς φορείς και θα πραγματοποιήσουν αυτοψίες σε χώρους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς ανθρώπινων δικαιωμάτων, δημόσιας διοίκησης, προστασίας του περιβάλλοντος κλπ.
Πρόκειται για την πέμπτη Περιφέρεια της χώρας που επισκέπτεται ο Συνήγορος του Πολίτη μετά το Βόρειο Αιγαίο, την Ήπειρο, την Κεντρική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.
Ο πρώτος αυτός κύκλος επισκέψεων στις Περιφέρειες θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2018, καθώς ο Συνήγορος θα συμπληρώνει τα 20 χρόνια λειτουργίας του.
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο