Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Συνεδριάζει εκτάκτως το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ για το Κλείσιμο του υποκαταστήματος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29.1.2018

     Η επικείμενη κατάργηση του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς, έχει επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Κατούνας και όχι μόνο.
       Το θέμα έφερε στο Τοπικό Συμβούλιο με αίτηση του, ο τοπικός σύμβουλος Κατούνας κ. Γιάννης Στούπας και το θέμα του έγινε αποδεκτό. Έτσι εκτάκτως Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο Κατούνας, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29 Ιανουαρίου 2018, στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του π. Δημαρχείου Μεδεώνος, με μοναδικό θέμα συζήτησης το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κατούνα. 
          Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι θίγονται άμεσα τα συμφέροντα της περιοχής και καλούνται να διατυπώσουν τις θέσεις τους, οι Αντιδήμαρχοι Ακτίου Βόνιτσας, οι δημοτικοί σύμβουλοι (Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση), οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της ενότητας Μεδεώνος, Φορείς, Σύλλογοι, κ.α.

10 σχόλια:

  1. ΟΥΡΕ ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΟΧΟΥΡΙΕΣΤΕ ΑΠ ΟΤ ΑΚΣΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝΤΣ ΞΕΡΙΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΝΗ ΙΚΙ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟΥ ΜΑΣ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΕΓΩ ΠΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΥ Τ ΑΚΣΑ ΚΙΑ ΑΠ ΤΟΥ ΒΑΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΙΠΕ ΟΤΟ ΟΤ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΝΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΥΣΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΡΚΑ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤ ΚΑΤΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΘΗΣΙ ΤΟΥ ΤΖΙΤΟΥ
    ΑΜ ΠΩΣ ΠΥΡΓΑΝΤΙ ΤΙΒΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΡΕ ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΟΧΟΥΡΙΕΣΤΕ ΑΠ ΟΤ ΑΚΣΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝΤΣ ΞΕΡΙΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΝΗ ΙΚΙ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟΥ ΜΑΣ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΕΓΩ ΠΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΥ Τ ΑΚΣΑ ΚΙΑ ΑΠ ΤΟΥ ΒΑΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΙΠΕ ΟΤΟ ΟΤ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΝΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΥΣΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΡΚΑ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤ ΚΑΤΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΘΗΣΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ
    ΑΜ ΠΩΣ ΠΥΡΓΑΝΤΙ ΤΙΒΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 12:11.Αγαπητε συγχωριανε θα ηθελα να σου απαντησω στο σχολιο σου οτι η τραπεζα η αγροτικη οπως λες ονομαζεται εδω και μερικα χρονια πειραιως!!!!Προς αγνοια σου να σου μεταφερω οτι επιτρεπουμε στο χωριο μας καποιοι σαν εσενα να εχουν συντελεσει στονμαρασμο αυτου του τοπου!Απο το γραφικο σου χαρακτηρα φαινεται το επιπεδο σου!Αλλα δυστυχως καποιοι σαν εσενα προσβαλουν το χωριο μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500194179

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς :1:15Σαν πολύ βλήμα μου φαίνεσαι.Για κοιτατο .Ισως προλαβαίνεις με την κατάλληλη θεραπεία μα γιατρευτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε μια συρικνωμενη και ανύπαρκτη οικονομία όπως είναι αυτή της περιοχής της κατουνας δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να παραμείνει η τράπεζα εκεί.

    Το μόνο που μπορούν να πιέσουν οι ντοπιοι είναι στην θέση της τράπεζας να υπάρχει κάποιο ΑΤΜ που θα τροφοδοτειται από Αμφιλοχία η Βόνιτσα.

    Στα επόμενα χρονια τα μισά καταστήματα των τραπεζών αναμένεται να κλείσουν ειδικά αυτά στην επαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:30 συμφωνω απολητα ετσι ειναι οταν ενα καταστημα δεν παει καλα το κληνεις!!ουτε η οικονομια της καουνας κρεμετε απο ενα καταστημα τραπεζης με τρεις υπαληλους μονο το ΑΤΜ να κρατησουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να κλείσουν όλες και μην ανοίξουν ποτε.Αρκετα φαγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας πως θα έρθει η ανάπτυξη αν φύγει η Τράπεζα; Σοβαρευτείτε...η κάθε Τράπεζα είναι ιδιωτική επιχείρηση και κοιτάει πως θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη της. Πολύ φυσιολογική συμπεριφορά. Δεν έχει συναισθηματισμους...Εννοείται οτι είναι πλήγμα για τους επαγγελματίες της Κατούνας, αλλά την Τράπεζα δεν την ενδιαφέρουν αυτά. Εξάλλου βασικές υπηρεσίες τις είχε διώξει εδώ και καιρό. Δυστυχώς για την Κατούνα έρχονται χειρότερες μέρες και δύσκολα θα μπορέσουν όσοι ασχολούνται με τα κοινά, να τις διαχειριστούν. Αντιδράσεις του τύπου να σηκώσουμε τα χρήματα μας απο αυτή δεν ωφελούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να κρατήσουμε ομήρους τους υπαλλήλους και να γράψουμε συνθήματα στους τοίχους. Να γίνει λίγο πανικούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο