Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας: Χριστουγεννιάτικος χορός, στο Via Spetto στη παραλία, την Δευτέρα 11.12.2017

"Σαλπάρουμε" για Χριστούγεννα, με "Κώστα Αντύπα και Friends", στις 11 Δεκεμβρίου 2017, στο Via Spetto cafe-bar (Τζεφριός), παραλία Βόνιτσας!!!

   Μετά από 3 χρόνια ο Χριστουγεννιάτικος Χορός του Ναυταθλητικόυ Ομίλου Βόνιτσας θα γίνει και πάλι γεγονός!!!
    Με την καλύτερη μπάντα της περιοχής μας, Κώστας Αντύπας και Friends, που αποτελείται από 4 εξαίρετους μουσικούς και το συνεργείο τους (ήχος+φως) θα δημιουργήσουμε μια βραδιά που θα μας οδηγήσει με κέφι και ρυθμό στα Χριστούγεννα!........



    Στην βραδιά θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά στην οποία θα κληρωθούν 50 και πλέον δώρα (όπως λέει ο Πρόεδρος κανείς σχεδόν δεν θα φύγει με άδεια χέρια). 
     Με τους ίδιους λαχνούς θα λάβετε μέρος στην κλήρωση του μεγάλου δώρου που είναι 400€ μετρητά(!!!), για τον αριθμό που θα είναι ίδιος με τα 3 τελευταία ψηφία του 1ου αριθμού του Πρωτοχρονιάτικου Κρατικού Λαχείου που κληρώνει 31 Δεκεμβρίου.
      Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά ενός νέου σκάφους optimist για τα παιδικά τμήματα (από τα δυο που είναι απαραίτητα) για να ικανοποιήσουμε τις αυξημένες ανάγκες των παιδικών τμημάτων στην χρονιά που έρχεται.

"Σαλπάρουμε" για Χριστούγεννα, με "Κώστα Αντύπα και Friends", στις 11 Δεκεμβρίου 2017, στο Via Spetto cafe-bar (Τζεφριός), παραλία Βόνιτσας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο