Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Τα Bruno coffee stores τώρα και στο Αγρίνιο

Κράτα το!!!   Τα Bruno Coffee Stores ανοίγουν στο Αγρίνιο το πρώτο τους κατάστημα την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.
Η αγαπημένη αλυσίδα καφέ εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στην πόλη του Αγρινίου στην Πολυζωίδη 2 στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου.
Με περισσότερα από 120 ροφήματα, απολαυστικά σνάκ και την αγαπημένη αυθεντική συνταγή του freddo cappuccino έρχεται να απογειώσει την κάθε μέρα.
 Με 29 καταστήματα σε 11 πόλεις και με συνεχή ανάπτυξη  στο χώρο της καφεστίασης τα Bruno αποτελούν την καλύτερη επιλογή της ημέρας.
Η επιτυχία βασισμένη στο τετράπτυχο: ποιότητα, εξυπηρέτηση, σεβασμός στο πελάτη, μοντέρνο περιβάλλον δίνουν το στίγμα σε κάθε πόλη που τα υποδέχεται.
Μαζί ξεκινάμε τη μέρα με μοναδικές αυθεντικές συνταγές και ενα ζεστό χαμόγελο !   Όπως δηλώνει ο υπεύθυνος marketing της εταιρίας κ. Νίκος Παπαλέξης   “Το Αγρίνιο  είναι μια ώριμη επιλογή για εμάς.
 Η συνεργασία μας με τους αδελφούς Δημάκη (Αλέκο & Χριστόφορο) είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός πρότυπου καταστήματος  που θα εξυπηρετεί απο τις 5 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ με κορυφαία προιόντα καλύπτοντας κάθε ανάγκη.
Η ομάδα που έχει επιλεγεί  είναι έτοιμη να προσφέρει στους πελάτες μας στο Αγρίνιο τον καλύτερο καφέ στην Ελλάδα απο την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.
 Σας περιμένουμε στα μεγάλα εγκαίνια απο νωρίς το πρωί με γιορτινή διάθεση και μοναδικές συνταγές.
Bruno coffee store, Αγρίνιο, Πολυζωίδη 2 κόμβος Αγίου Δημητρίου, τηλ 26410 29000
 www.bruno.gr
 http://www.agriniopress.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο