Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ο αθλητής ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΟΝΗΣ του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Αστακού συμμετέχει με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας (ΕΤΑΝΕ) σε διεθνές τουρνουά στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

    Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

       Ο Αθλητής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ κλήθηκε να συμμετέχει στην επίλεκτη ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ η οποία θα μεταβεί την 9η Δεκεμβρίου 2017 στην Σόφια της Βουλγαρίας για να λάβει μέρος στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την επωνυμία ˝ HEREYA OPEN ˝......



     Η Ελληνική Αποστολή θα αναχωρήσει πρωινές ώρες της 9-12-2017 οδικώς από την Αθήνα για την Σόφια αποτελούμενη από 25 Αθλητές οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν στο βάθρο την ελληνική σημαία.
              Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 1125 Αθλητές από διάφορες χώρες του κόσμου και 240 Αθλητικοί σύλλογοι. Ανάμεσά τους και η αγωνιστική ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αφού για άλλη μία φορά με την ευγενική χορηγία της οικογένειας ΛΙΒΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ να λάβουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα εκτός Ελλάδος.
          Ο Αθλητής ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος δήλωσε σχετικά με την πρόσκλησή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ:
     “Αισθάνομαι τιμή που συμμετέχω με μία ελληνική αποστολή σε Διεθνές Πρωτάθλημα και θα κάνω ότι μπορώ να φανώ αντάξιος και να ανεβάσω την ελληνική σημαία στο βάθρο. 
       Ευχαριστώ την ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ για την πρόσκλησή μου. Επίσης, ευχαριστώ τον Δάσκαλο μου κ. Μαρίνο Γεώργιο για την στήριξη και την αγωνιστική και όχι μόνο, καθοδήγηση όλα αυτά τα χρόνια που είμαι Αθλητής. 
       Ευχαριστώ επίσης και όλους τους συναθλητές μου για την αγάπη και την βοήθειά τους. Αν και δεν θα αγωνιστώ με τον σύλλογο μου, η παρουσία του ΔΑΣΚΑΛΟΥ μου και των συναθλητών μου που θα βρίσκονται και θα αγωνιστούν και αυτοί στο Πρωτάθλημα μου δίνει χαρά και δύναμη.

         Η Αθλητική οικογένεια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ εύχεται κάθε επιτυχία στον Αθλητή, όπως και στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους με τα ελληνικά χρώματα.
        Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε την οικογένεια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΒΑΝΗ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ για την συνεχή οικονομική στήριξη των Αθλητών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ



4 σχόλια:

  1. Μπράβο παλικάρι μου.Μας κάνεις περήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία στα παιδιά. Όλοι θα χαρούμε να γυρίσετε με μετάλλια. Συγχαρητήρια στην οικογένεια ΛΙΒΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Για την πρωτοβουλία να βοηθήσει τα παιδιά. ΠΑΝΌ ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την γενικότερη προσπάθεια που κάνετε. Συγχαρητήρια και στον Κ, Λιβανη Παναγιώτη που στήριξε οικονομικα τα παιδιά ώστε να έχουν τέτοια ευκαιρία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Νίκο είμαστε περήφανη για εσένα ♥♥♥♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο