Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία της Θεοδώρας, πρεσβυτέρας του π. Σωτηρίου Τσάρκου, εφημέριου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Νικιάνας Λευκάδας

Εκοιμήθη η Θεοδώρα, πρεσβυτέρα του π. Σωτηρίου Τσάρκου

     Αυτή η είδηση έπεσε σαν κεραυνός… Λίγο πριν φύγει το 2017… Ένα νέος άνθρωπος, μια μητέρα, σύζυγος μια υπέροχη γυναίκα. Η Θεοδώρα, πρεσβυτέρα του π. Σωτήρη Τσάρκου, του παπά της Νικιάνας, του πιο γλυκού και γαλήνιου Ιερωμένου στην Λευκάδαδεν άντεξε. Χρόνια τώρα πάλευε με την ασθένειά της. Πάλευε με τους δικούς της ανθρώπους  δίπλα  να δίνουν και αυτοί τη μάχη τους. Μια μάχη με αξιοπρέπεια και πίστη στο Θεό. Χθες έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Εκεί δίπλα στους Αγγέλους και το νεογέννητο Χριστό. Δύναμη και κουράγιο στον π. Σωτήρη και την οικογένειά της.

Η ανακοίνωση της Μητροπόλεως
    Από την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης γίνεται γνωστό οτι εκοιμήθη εν Κυρίω η Θεοδώρα Καββαδία – Τσάρκου, πρεσβυτέρα του Αιδεσιμωτάτου Πρεσβυτέρου Σωτηρίου Τσάρκου, εφημερίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Νικιάνας.
      Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 3.00΄ μ.μ.

Ο σύλλογος επαγγελματιών Νικιάνας 
    Σήμερα Πέμπτη 28-12 και ώρα 15:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία της Πρεσβυτέρας του Ιερέα του χωριού μας στον Αστακό. 
        Στη 13:00 θα ξεκινήσει δωρεάν λεωφορείο μπροστά από το Φαρμακείο. Το Τοπικό Συμβούλιο Αλεξάνδρου, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας εκφράζουν τα ειλικρινά συλλυπητήρια στον Πάτερ-Σωτήριο και τους οικείους του.

Πηγή: https://lefkadapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο