Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

«Εύστοχος» και καυστικός ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ για την παντελή απουσία δημοτών απο τον απολογισμό πεπραγμένων του ΝΠΔΔ του δήμου Ξηρομέρου!

         Με τον δικό του καυστικό τρόπο ο Βασίλης Μουρκούσης, σχολιάζει την παντελή απουσία των δημοτών από τον απολογισμό πεπραγμένων του ΝΠΔΔ του δήμου Ξηρομέρου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στον Αστακό και αναφέρει: "Δυστυχώς η Κοινωνία και οι κριτές της τριετίας ήταν απόντες. Φαίνεται ευδοκιμούν στα ανώνυμα σχόλια, στις αβάσιμες καταγγελίες, στις παραλίες και στις καφετέριες. Τους ευχαριστούμε για την τιμή".
Αναλυτικά: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
         Το Νομικό Πρόσωπο πραγματοποίησε Απολογισμό των πεπραγμένων της τριετίας σε Δημόσια ανοιχτή συνεδρίαση. Παρότι η πρόσκληση είχε σταλεί με  e-mail σε όλους τους φορείς και τα blogs στον Απολογισμό παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κος Γαλούνης Ερωτόκριτος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κος Κυριάκος Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος κος Τσάρκος Βασίλειος..........



     Από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθησαν ο κος Σαλτογιάννης Χρήστος,  η κα Καντζου Δέσποινα, ο κος Πολύζος Βασίλειος, ο κος Κολλιάς Ιωάννης, ο κος Ζαγκότας Βασίλειος και η κα Τζοβόλα Ουρανία
   Απο τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων ο κος Τζογάνης Στάμος από την Τ.Κ. Σκουρτούς  και ο κος Πολύζος Βασίλειος από την Τ.Κ. Βάρνακα. 
        Από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, η κα Ζούλα Ιωάννα πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού και η κα Κοντοπάνου Ξένια εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Χοβολιωτών Αστακού. 
   Από πολίτες παρευρέθησαν ο κος Χολής Νικόλαος, η κα Τσίγκρου Αλεξάνδρα και η κα Πλούμη Αθανασία. Καθώς και οι εργαζόμενοι  στο Νομικό Πρόσωπο και στους Παιδικούς Σταθμούς.
           Δυστυχώς η Κοινωνία και οι κριτές της τριετίας ήταν απόντες. Φαίνεται ευδοκιμούν στα ανώνυμα σχόλια, στις αβάσιμες καταγγελίες, στις παραλίες και στις καφετέριες.
Τους ευχαριστούμε για την τιμή.

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!!

Υγεία σε όλους και ιδιαίτερα στους κριτές μας να μη μας λείψουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

*****************
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ:






6 σχόλια:

  1. τι να κανουμε να δωσουμε το παρον για να μας πει για το κοψιμο χορτων στης φυτειες στον παιδικο 4000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως κυριε Μουρκουση ο κοσμος δειχνει την απογοητευση του με την αποχη του.Η μονη εξαιρεση εσεις.Η παρουσια αρκετων μονο αποστροφη προκαλει!Τα σεβη μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ;ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,ΚΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΛΠ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βγες και από πανω τωρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρ ότι εχω διαφωνησει σε πολλα θεματα και σε αποψεις που εκφραζει κατά καιρους ο κ.Μουρκουσης , ωφειλω εδώ να συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ στο ζητημα που βαζει . Για τον λογο ότι ημουν παντα υπερ της αντιπαράθεσης προσωπο με προσωπο και όχι μεσω της ηλεκτρονικης η αλλης οδου. Πραγματι είναι πολύ σωστο αυτό που λεει ότι οσοι πιστοι προσελθετε. Το να επικρίνεις να συκοφαντεις να καταδικαζεις να λοιδωρεις καποιον με πλαγιο τροπο και μαλιστα ανωνυμο είναι τουλάχιστον ανεντιμο. Ηταν μια πρωτης ταξης ευκαιρια να βρεθουν απέναντι του οσοι θελουν η οσοι τον κατηγορουσαν όλα αυτά τα χρονια για την πολιτικη του οπου θα τους εδινε την δυνατοτητα να εχουν ένα γονιμο αλλα και ουσιωδες διαλογο που θα αναδεικνυε τις αντιθέσεις τις υπερβολες η τις ατελειες των πεπραγμένων του. Η δημοκρατια (όπως πρεπει να είναι και όχι όπως την φανταζεται ο κάθε ενας) δινει απλοχειρα αυτό δικαιωμα να μπορεις να αντιπαρατεθείς με τον αντιπαλο σου. Η κουκουλα και η συκοφαντιση είναι μεθοδοι αφ ενός μεν απαρχαιομενοι και ναχρονιστικοι αφ ετερου δε αναποτελεσματικοι.Προφανως καποιοι σκεφθηκαν πονηρα και αποφασισαν να μην εαποκαλυφθουν εκμεταλευομενοι την ανωνυμια του ηλεκτρονικου τροπου αντιπαράθεσης. Ισως είναι μια μορφη αντιπαράθεσης που δινει το δικαιωμα και την ανεση να κρινεις αλλα δεν είναι ο ενδεδειγμένος για Δημοκρατες ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο