Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΤΡΑ:Στο αστυνομικό τμήμα ιδιοκτήτης ταβέρνας και πελάτες για μια απόδειξη


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Πάτρας, του οποίου ο καταστηματάρχης, προκάλεσε επεισόδιο και προπηλάκισε νεαρή φοιτήτρια.
Σύμφωνα με το dete.gr, η παρέα των νεαρών παρήγγειλε ποτά και φαγητά, και αφού ολοκλήρωσαν το δείπνο τους ήρθε ο λογαριασμός. Στο τραπέζι υπήρχε μία απόδειξη 28,5 ευρώ και ένα δελτίο παραγγελίας 35 ευρώ, πιθανότατα από συμπλήρωμα στην αρχική παραγγελία.

Αφού οι πελάτες πλήρωσαν ο καταστηματάρχης δήλωσε πως έπρεπε να πληρώσουν… 70 ευρώ αφού το κατάστημά του έχει ελάχιστη κατανάλωση.
Μάλιστα έγραψε με το χέρι του στο δελτίο παραγγελίας «Ε.Κ. 70 ευρώ».
Η παρέα αντέδρασε, ανέφερε ότι θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί για το ότι το κατάστημα έχει «ελάχιστη κατανάλωση» και επίσης έπρεπε να είχε κοπεί και η σχετική απόδειξη.
Κάποια μέλη της παρέας αποχώρησαν, όμως ο καταστηματάρχης επέμενε.
Βγήκε έξω και εν μέσω διαμάχης… έσπρωξε μία κοπέλα.
Τα αίματα «άναψαν» και όλοι κατέληξαν στο αστυνομικό Τμήμα όπου ο καταστηματάρχης άρχισε να ζητά συγγνώμες για να μην καταλήξει στο αυτόφωρο.
 http://www.aftodioikisi.gr

2 σχόλια:

  1. Όπως είναι μαθημένοι να κάνουν οι νεοέλληνες. Μαγκιά και τσαμπουκά στους φοιτητές και μόλις έρθουν έναντι των ευθυνών τους κοτούλες. Να πάει αυτόφωρο και να του πάρουν και την άδεια για ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο