Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΛΑΜΙΑ:Οικογενειακή τραγωδία δίχως τέλος - Δεν άντεξε τον χαμό των παιδιών και του εγγονού της και ήπιε φυτοφάρμακο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο μέσα στο νεκροταφείο της Λαμίας μην μπορώντας να αντέξει τον ξαφνικό χαμό του 27χρονου εγγονού της σε τροχαίο δυστύχημα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, που έχασε στις 15 Δεκεμβρίου σε τροχαίο τον εγγονό της, είχε χάσει επίσης σε τροχαία δυστυχήματα τους δύο γιους της, ο ένας εκ των οποίων ήταν ο πατέρας του 27χρονου.
Ο πρώτος γιος της χαροκαμένης γυναίκας καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες σε ηλικία 16 ετών. Το δεύτερο παιδί της σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα το 1999 που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο 42χρονος ήταν ο οδηγός του μοιραίου βαν που καρφώθηκε πίσω από το σταματημένο βυτιοφόρο.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στον Γοργοπόταμο καθημερινά πήγαινε στο νεκροταφείο για να περιποιηθεί τους τάφους των παιδιών και του εγγονού της. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η γυναίκα πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο, ωστόσο λίγο πριν φέρεται να ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς.
Οι συγγενείς βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα στο νεκροταφείο από όπου και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ηλικιωμένη γυναίκα εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη.
Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο