Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ": Έκτακτη επιχορήγηση ποσού 50.000 ευρώ στο ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Να διευκρινίσουμε ότι το παρακάτω δελτίου τύπου, εκδόθηκε απο το Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων "Τα Κόροντα" και όχι από το Δήμο Ξηρομέρου, όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε.

            Με αίτημά του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας του Δήμου Ξηρομέρου ζήτησε έκτακτη επιχορήγηση, μέσω του Δήμου, προκειμένου να επισκευάσει τις μεγάλες ζημιές που υπέστησαν τα αντλιοστάσια άρδευσης από θεομηνίες (πλημμύρες) που είχαν σαν αποτέλεσμα την μη άρδευση του κάμπου της Χρυσοβίτσας και της ευρύτερης περιοχής.....



   Μαζί με την έκθεση στάλθηκε και σχετική τεχνική έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, που αναφέρει αναλυτικά τις παραπάνω ζημιές καθώς και το κόστος επισκευής τους. Να σημειωθεί ότι το ως άνω αίτημα του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας θεωρείται δίκαιο και απολύτως αναγκαίο διότι η λειτουργία του έργου αυτού κρίνεται απαραίτητη για την επιβίωση των αγροτών της περιοχής. 
      Μετά τις ενέργειες του Δημάρχου Ξηρομέρου και την παρέμβαση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων "Τα Κόροντα" ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευαγ. Αποστόλου εκδήλωση το ενδιαφέρον του κι έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας και ενέκρινε έκτακτη επιχορήγηση 50.000 ευρώ για την επισκευή των αντλιοστασίων και του αγωγού άρδευσης.
    Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου "Τα Κόροντα" εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση.


6 σχόλια:

  1. Fantasma eisai koronta pios ekane tis energies to kseroume min prospathite panta na to pezete oti eiste esis pantou den kserate tipota kai otan to mathate sas irthe keramida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαίνοντας σήμερα στο xiromeronews για ενημέρωση έπεσα στο θέμα :ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΣΟΥ 50000Ε στο ΤΟΕΒ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, κατόπιν αιτήματος τού Δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, του ΤΟΕΒ και φυσικά του..... Συνδέσμου Χρυσοβιτσανων "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ". Πριν λίγο μπαίνοντας ξανά στο xiromeronews διάβασα ότι το παρακάτω δελτίο εστάλη από τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσανων "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ" και όχι από τον Δήμο Ξηρομερου και γράφει ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ..... ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΣΤΑΛΕΙ Ή...... ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...... ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ" και μέσω τής εφημερίδα τους μας έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλοι μου καλοι φιλοι εαν πατε λιγο πιο πισω στο facebook στη σελιδα που εχει ο συνδεσμος χρυσοβιτσανων τα κοροντα 24-9-2016 θα δειτε ακριβως μα ακριβως την ιδια αναρτηση. Ανακοινωση για το ΤΟΕΒ μα ακριβως απλως που εχουν αλλαξει τα ονοματα των υπουργων. τοτε ευχαριστουσανε τον κ Κουρουμπλη και τωρα ευχαριστουν τον κ Αποστολου.
    Μπραβο στο συλλογο. το ψεμα εχει κοντα ποδαρια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο στο σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων τα Κόροντα που έβγαλε ανακοίνωση για το ΤΟΕΒ. ανεβάστε και μια φωτο με τον υπουργό για να μην μπορεί να σας πει κανένας τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε ζητώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεος πια βαρεθηκαμε να μας κοροιδευουν τα κοροντα.οτι καλό γίνεται το κάνουν αυτοι και μονο. Σας μάθαμε ποια όλοι ξέρουμε ποιος εκανε αυτή την προσπάθεια και του αξίζουν πολλά μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο