Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

«Σάρωσε» ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - 2 χρυσά, 1 ασημένιο, 5 Χάλκινα, 2 τέταρτες θέσεις στο διεθνές Πρωτάθλημα ταεκβοντό στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!





2 ΧΡΥΣΑ, 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ, 5 ΧΑΛΚΙΝΑ 
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ 2 ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 
ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ 
ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ “HEREYA CUP – 2017” ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ!!
Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CADET B.

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: ΣΚΑΠΕΤΗΣ Ιωάννης και ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος (για λογαριασμό της Ελληνικής Αποστολής, αφού αγωνίστηκε ως μέλος της επίλεκτης ομάδος της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ).
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΤΟΜΠΑ Έφη. 
ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: ΤΟΜΠΑΣ Γεώργιος, ΖΑΡΑΪΔΩΝΗ Όλγα, ΧΑΡΙΖΙ Κέισυ, ΜΑΚΡΗ Άννα και ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Σπύρος.

       Μέχρι τα προημιτελικά έφτασαν οι Αθλήτριες ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα και ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα μετά από πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες, αφού και οι δύο ηττήθηκαν από τις αθλήτριες που κέρδισαν την κατηγορία.             Παρ’ όλη την μαχητικότητά τους δεν κατάφεραν να προχωρήσουν οι ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Κωνσταντίνα, ο ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ  Ζώης, ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σπύρος και ο ΔΟΥΝΗΣ Κωνσταντίνος, υποκύπτοντας στην ανωτερότητα των αντιπάλων..........



     Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική επιτυχία για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ  ΑΣΤΑΚΟΥ σε ένα δυνατό Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν 1.125 Αθλητές από 12 χώρες.  
       Οι Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, κάτω από τις οδηγίες του Δασκάλου τους, αγωνίστηκαν  με πάθος καταφέρνοντας αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα τόσο για τους ίδιους όσο και για τον σύλλογο, τον οποίο ανέβασαν στο 3ο σκαλί του βάθρου και βέβαια κατ’ επέκταση το αποτέλεσμα τιμά και την πόλη του Αστακού την οποία διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο.  Να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμμετείχαν και αρκετοί άπειροι Αθλητές, οι οποίοι βρίσκονται στα πρώτα βήματα του πρωταθλητισμού και όχι μόνο ανταποκρίθηκαν, αλλά κάποιοι από αυτούς κατέκτησαν και μετάλλια.
         Ήταν γενικότερα μία καταπληκτική αποστολή αφού, πέρα από το Αγωνιστικό μέρος, τα παιδιά απέκτησαν εμπειρίες, χάρηκαν, διασκέδασαν, δημιούργησαν φιλίες και επέστρεψαν με σημαντικά οφέλη. 
        Εκτιμώντας την συνεχή βοήθεια που προσφέρει μέσω των χορηγιών η οικογένεια ΛΙΒΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, τα παιδιά τους αφιερώνουν τις νίκες τους και τα μετάλλια σε ένδειξη ευγνωμοσύνης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.  
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ







































1 σχόλιο:

  1. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.Σαν επαρχιακος σύλλογος είστε πολύ καλός. Αξίζει ένα μπράβο στους γονείς στα παιδιά στο χορηγό και φυσικά στον Δάσκαλο. Καλές επιτυχίες και καλές γιορτές στον αγαπημένο Αστακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο