Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Κλειστή μέχρι νεοτέρας η Φοιτητική Λέσχη στο Αγρίνιο!


Κλειστή είναι από χθες η φοιτητική λέσχη στο Αγρίνιο λόγω χρέους που έχει το Πανεπιστήμιο Πατρών προς τον επιχειρηματία της τάξεως των 145.000 ευρώ από το Καλοκαίρι. Το υπέρογκο αυτό ποσό δημιουργήθηκε λόγω των καθυστερήσεων της υπογραφής του εντάλματος προς τον Αγρινιώτη επιχειρηματία που σιτίζει τους φοιτητές που φοιτούν στις σχολές του Αγρινίου. Ο Επίτροπος φαίνεται να αρνήθηκε να υπογράψει, να δώσει δηλαδή την έγκριση, με αποτέλεσμα να σταλεί προς εξέταση και υπογραφή στο Ελεγκτικό Συνέδριο.   

Ο Αγρινιώτης επιχειρηματίας υποστηρίζει πως αν του καταβληθούν τα χρήματα την επόμενη αμέσως ημέρα η λέσχη θα ανοίξει, ενώ προχώρησε στην κίνηση αυτή καθώς δεν είναι σε θέση να συνεχίζει να πληρώνει όλα τα έξοδα λειτουργίας της λέσχης, κάτι που έκανε από μόνος του για μεγάλο χρονικό διάστημα!
«Είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις φοιτητών. Θεωρώ αδιανόητο στη σημερινή κοινωνία φοιτητές να υπάρχουν φοιτητές που πεινάνε», δήλωσε η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου, στη διάρκεια του χαιρετισμού της στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι εργασίες του οποίου άρχισαν σήμερα το πρωί.
Αφορμή της δημόσιας τοποθέτησης της Πρυτάνεως είναι το ζήτημα που έχει προκύψει με την σίτιση στη φοιτητική λέσχη του Πανεπιστήμιου. Όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, με ρεφενέ σιτίζονται οι φοιτητές που διαμένουν στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει διακοπεί η τροφοδοσία υλικών στα μαγειρεία. Ο λόγος σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι οφειλές προς τους προμηθευτές από τον ιδιώτη εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο της σίτισης των φοιτητών.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο