Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι κορυφής ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ -ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ και διατηρήθηκε η διαφορά


         Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι κορυφής στην Κατούνα μεταξύ της δεύτερης σε κατάταξη Μεδεών και του πρωτοπόρου Μύτικα και διατηρήθηκε η διαφορά των πέντε βαθμών, στον εξ αναβολής αγώνας (λόγω κακοκαιρίας) της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας.....
 
         Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Αλυζιακός Μύτικα είναι στην κορυφή με 27 βαθμούς, ωστόσο η Μεδεών φιγουράρει χωρίς… συγκάτοικο στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς, αφού άφησε τον Ακαρνανικό Φυτειών ένα βαθμό πίσω. 
        Ο Μύτικας μπήκε γερά στο πρώτο ημίχρονο, όπου και κατάφερε να προηγηθεί με 0-1. Η Κατούνα αντέδρασε στο Β΄ημίχρονο ήταν σαφώς ανώτερη, έφτασε στην ισοφάριση (1-1) και διαμαρτύρεται για γκολ που ακυρώθηκε απο τον διαιτητή. 

   Να σημειώσουμε ότι το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας διακόπτεται λόγω εορτών και θα επαναρχίσει το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 6-7/1/2018 με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής.
Καλές γιορτές....











5 σχόλια:

  1. Να σημειωθει οτι το ακυρωθεν γκολ της κατουνας το υπεδειξε ο α' βοηθος ενω ο διαιτητης εδειξε σεντρα, για προθεση παιχτη των γηπεδουχων να βρει την μπαλα με το χερι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ακυρωθεν γκολ της κατουνας δεν υπηρξε ποτε γιατι απλα ο λαινσμαν ειχε σηκωσει την σημαια απο την αρχη της φασης και δεν συζητιεται. το δε γκολ της ισοφαρισης δειτε το στο βιντεο και θα δειτε. τουλαχιστον 3μετρα οφσαιτ και αυτο απο φοβο του διαιτητη.ομως επειδη υπαρχει και δευτερος γυρος ας πανε στον Μυτικα να παρουν αυτο που στερησε η διαιτησια ........και με καλυτερους παιχτες της κατουνας (χωρις ιχνος ειρωνειας γιατι υπηρξαν και παραμενουν καλοι παιχτες) μπακαδημα,βαινα και μπυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε αφου ειπε οτι δεv συζητιεται ο 3:44 το γκολ ας μην το συζητησουμε αλλο τοτε.... θα ειναι παρατηρητης διαιτησιας....το γκολ που λεει οτι ειναι οφ σαιντ υπαρχει και σε αλλη ληψη και καλυπτονται οι παιχτες.του το στελνουμε...Αλλα το θεμα οτι αν θελει να παρει η κατουνα αποτελεσμα στο μυτικα μην το λεει ειρωνικα....εχει παρει και αλλου δυσκολοτερα και θα παρει και εκει αμα γουσταρει....Μεσα στο γηπεδο οι απαντησεις...Αλλα και απο απειλες δεν σηκωνουμε παρακαλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επαιζαν οι δυο καλυτερες ομαδες του ομιλου κ καθεσε εσυ 3/44 κ λες για διαιτιτες κ μαλακιες...ρωτα τους παιχτες του μυτικα τι ελεγαν σε εμας κ ποσο τυχεροι ηταν που δν χασαν...αυτα κ αν θελει η κατουνα τον αγωνα να μην εχεις αμφιβολιες θα παει κ θα τον χτυπησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραγματικα αυτες οι δυο ομαδες μαζι και φυτειες ειναι οι πιο δυνατες ομαδες στον ομιλο αυτο.και ειναι καλο γιατι ειναι ομαδες του ξηρομερου ,οσον αφορα το ματς σε τοσο βαρυ γηπεδο ηταν το πιο δικαιο αποτελεσμα το Χ. Γιατι και οι δυο ομαδες εχουν ποιοτικους παιχτες καιμπορουν να κανουν την διαφορα. Λοιπον Καλα Χριστουγεννα και αν λεμε και καμμια κουβεντα παραπανω για το ποδοσφαιρο μενει εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο