Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Αγρίνιο: Πρόστιμο σε κατάστημα που δεν διέθετε POS

Νέα πρόστιμα επιβλήθηκαν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, έπειτα από αγορανομικούς ελέγχους που ενήργησε κλιμάκιο ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου. Μάλιστα η μια από αυτές αφορά σε μη κατοχή μηχανήματος POS σε κατάστημα στο Αγρίνιο!

Πιο συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ σε ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας – επισκευών ηλεκτρικών οικιακών συσκευών στο Αγρίνιο, καθώς σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρίνιο, διαπιστώθηκε να μην έχει ως όφειλε τερματικό αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα (ΡΟS).
Επίσης, με απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Αντίρριο, καθώς σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου σε βυτίο μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης ιδιοκτησίας του, βρέθηκε να μην συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της κείμενης νομοθεσίας για τις σωληνώσεις βυτίων μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης συμπεριλαμβανομένου και του αεροδιαχωριστή .
 http://sinidisi.gr

3 σχόλια:

  1. Αν ερθετε στον προδρομο για ελενχο στα καταστηματα υγειονομικου ενδιαφεροντος θα σας φυγει το κεφαλι απο την παρανομια στο μεγαλειο της το καθε ενα καφε λειτουργει ως καφε /ψησταρια /κρεοπωλειο / μπακαλικο /παγωτα /νωπα κρεατα που σερβιρονται στον κοσμο χωρις κτηνιατρικους ελενχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσεισ στον προδρομο εχετε βοθρο η εχετε 20 προβατα με 10 μαρκεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..για καντε εναν ελεγχο σε γνωστο μαγαζι με ρουχα του αστακου που δεν εχει βαλει pos...εχω παει ποσες φορες να ψωνισω και δε μπορω να πληρωσω...λες και δεν εχει χρηματα να παρει ενα....την επομενη φορα θα παω να την πληρωσω στο αλλο μαγαζι που εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο