Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Νέα ήττα του Α.Ο Παλαίρου-Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/11/2017 η 10η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με τον ΠΑΣ Πρέβεζα να υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας <<Αθανασία Τσουμελέκα>> τον Α.Ο Παλαίρου και να παίρνει του τρεις βαθμούς με τελικό σκορ 3-0.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν καλύτερα τα πατήματα τους και στο 24ο λεπτό έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Diaw να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 35ο λεπτό ο Μπόμπορης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντέτσικα, ενώ στο 40ο λεπτό ο ίδιος παίχτης με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Η Πρέβεζα είχε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματά της στις καθυστερήσεις όταν κεφαλιά του Diaw βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σιδερά, με το ημίχρονο να παραμένει 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι στο 60΄ έχασαν κλασική ευκαιρία να μειώσουν το σκορ όταν ο Μπάτσος βρέθηκε μόνος μπροστά από τον Κώτση αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Στο 70΄λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα μετά την αποβολή του Λιάσκου με κόκκκινη (δεύτερη κίτρινη), ενώ τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με κόκκινη(δεύτερη κίτρινη) και ο Στριφτάρης από την Πάλαιρο. Στο 76’ ο Diaw έχασε μια ακόμη ευκαιρία με κεφαλιά, με τον Σιδερά να αποκρούει νευρικά. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καρίπογλου στο 89’ λεπτό με τον ΠΑΣ να συνεχίζει το νικηφόρο σερί του και μετά την σημερινή νίκη να βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Διαιτητές: ΡΟΥΣΟΣ Ν.
Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ.- ΚΩΤΣΗΣ Θ.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ(ΜΠΕΚΑΣ): KΩΤΣΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΝΙΚΟΥ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, DIAW, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ(64’ ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ), ΤΣΑΛΑ(58’ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ), ΛΙΑΣΚΟΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ(46’ ΚΑΖΟΥΚΑΣ), ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ(87’ ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ).
Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ): ΣΚΙΑΔΑΣ(40’ ΣΙΔΕΡΑΣ), DEDI, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ,ΛΙΟΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, ΖΕΛΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ(48’ ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ).
 http://gosports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο