Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Φθινοπωρινές εικόνες από τον ΑΣΤΑΚΟ (Τζένη Παπαδημητρίου)





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

       Η μέρα άρχισε το πρωί με χαμηλές θερμοκρασίες και ήλιο με δόντια. Όσο προχωρούσε η ώρα η θερμοκρασία άρχισε την ανοδική της πορεία. 
         Ο ήλιος άρχισε να ζεσταίνει την πόλη μας και η θερμοκρασία να ανεβαίνει και τελικά η μέρα ήταν σχεδόν καλοκαιρινή............

 
      Η βόλτα κατά μήκος του παραλιακού δρόμου ήταν πρόκληση. Ο ουρανός καταγαλανος με ελάχιστα συννεφάκια στην Βελουτσα, η θάλασσα με μικρό κυματισμο και με τα θαλλασοπουλια να απολαμβάνουν την θάλασσα και ο δρόμος με τους φοίνικες και διάφορα άλλα δεντρα σε προκαλουσαν για μία ωραία βόλτα.
           Την ωραία μέρα σκέφτηκαν οι καθηγητές και οι μαθητές να εκμεταλλευτουν και να πραγματοποιησουν μία εκδρομή λίγων ωρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και εν οψει του χειμώνα πού έρχεται, παίζοντας ανέμελα και γεμίζοντας τις μπαταρίες τους. Άλλοι έπαιζαν στις εγκαταστάσεις τού Δήμου και άλλοι έκαναν βόλτα κατά μήκος τις παραλιακού δρόμου μέχρι τα Υδροφιλια απολαμβανοντας τον ήλιο, την φύση.
   Σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα προστέθηκε ξαφνικά ο θόρυβος ενός ελικοπτερου κάνοντας βόλτες στον Αστακιωτικο ουρανό και κατόπιν κατέβηκε και προσγειώθηκε λίγα μέτρα μακριά μας στον ανεμόμυλο.
      Οι μαθητές και οι καθηγητές βρέθηκαν δίπλα βγάζοντας σελφι φωτογραφίες και περιεργαζονταν το ελικόπτερο ρωτώντας τον πιλότο διάφορα θέματα λειτουργίας του.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο