Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Χαμόγελο του Παιδιού: Διάψευση για δημοσίευμα για κοριτσάκι με καρδιακή ανεπάρκεια

Τις τελευταίες ημέρες «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει γίνει αποδέκτης πολλών μηνυμάτων αλλά και κλήσεων που αφορούν την ενίσχυση οικογένειας από τα Άνω Λιόσια με 2 παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και επιπλέον ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του μικρότερου παιδιού τους

Στο εν λόγω μήνυμα προτρέπουν τους πολίτες να το προωθήσουν σε όλες τους τις επαφές ισχυριζόμενοι ότι με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η οικογένεια με 1 ευρώ και πως την ευθύνη για την πρωτοβουλία αυτή φέρει ο Δήμος Άνω Λιοσίων και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Είναι φανερή η προσπάθεια κάποιων επιτηδείων να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία του κόσμου για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας αλλά και της εμπιστοσύνης τους προς «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» με απώτερο σκοπό την προώθηση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μέσω διαδικτύου.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε βγάλει σχετικό Δελτίο Τύπου στις 10/1/2009 (https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/eiaisthitopoiimenoi-polites-thimata-minimaton-anepithimitis-allilografias-meso-diadiktiou/) όπου διέψευδε την ανάμιξή του.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά, χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά ποτέ με τρόπο που να θίγει την αξιοπρέπεια του παιδιού και της οικογένειας που αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Ο σεβασμός προς την οικογένεια και το παιδί, αποτελούν έναν από τους βασικούς γνώμονες που ακολουθεί ο οργανισμός σε κάθε του δράση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο