Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Καταγγελία για αυταρχική συμπεριφορά του Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
Ο σύλλογος εργαζομένων καταγγέλλει και καταδικάζει την επιθετική, αυταρχική, προσβλητική και αποτρόπαια πράξη του Διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας κ. Μίχα Βησσαρίων ο οποίος αυτοαναγορεύοντας τον εαυτό του  ως εισαγγελική αρχή, εξευτέλισε την προσωπικότητα της εργαζόμενης συναδέλφου Π.Μ., παραβιάζοντας κατάφορα προσωπικά της δεδομένα.   

Το πρωί  της  Δευτέρας  6/11, παρουσία της Διευθύντριας της νοσηλευτικής υπηρεσίας και των δύο Προϊσταμένων της χειρουργικής και ορθοπεδικής κλινικής, υποχρέωσε τη συναδέλφισσα και τις Προϊσταμένες των κλινικών να αδειάσουν τα προσωπικά της αντικείμενα που είχε στην ντουλάπα της στη χειρουργική κλινική, στο δάπεδο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τα φωτογραφίζει με το κινητό του.
Η πράξη αυτή του Διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας έρχεται σε συνέχεια επαναλαμβανόμενων αυταρχικών ενεργειών και πράξεων που έχουν λάβει χώρα στο νοσοκομείο Λευκάδας απέναντι σε εργαζόμενους που κάτω από αντίξοες συνθήκες παλεύουν  να προστατεύσουν τα δικαιώματα των ασθενών τους που καταστρατηγούνται βάναυσα από τις αντεργατικές πολιτικές κυβέρνησης, Ε.Ε, κεφαλαίου.
Η Διοίκηση του νοσοκομείου υπηρετώντας κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών του επιχειρεί και με τα νέα αντεργατικά μέτρα που έχουν στα σκαριά, όπως το δικαίωμα στην απεργία να τρομοκρατήσει και  να στείλει μήνυμα στους εργαζόμενους, σιωπής, ανοχής και υποταγής  μπροστά στα οξυμένα προβλήματα  που λαμβάνουν χώρα στο νοσοκομείο και οδηγούν σε  υγειονομική φτώχεια το Λευκαδίτικο λαό.
Ως σύλλογος εργαζομένων δεν πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να καταδικάζουν την απαράδεκτη αυτή πράξη.
Απαιτούμε :
  • Να σταματήσουν τέτοιου είδους ενέργειες που προσβάλουν βάναυσα την προσωπικότητα των συναδέλφων και να ασχοληθεί άμεσα η Διοίκηση με τα οξυμένα προβλήματα του νοσοκομείου μεριμνώντας   για τη πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, την εξασφάλιση χρηματοδότησης και όλων  των προϋποθέσεων για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων του νοσοκομείου που αποτελεί και το κύριο καθήκον της απέναντι στο Λευκαδίτικο λαό και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.
Το Δ.Σ.

https://www.mylefkada.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο