Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ειδική Κάρτα Υγείας στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για νεφροπαθείς & καρκινοπαθείς


Πρόκειται για ένα ειδικό συνδρομητικό πρόγραμμα το οποίο επι-τρέπει στους εγγεγραμμένους συνδρομητές, χρησιμοποιώντας την ειδική προσωπική κάρτα τους, να διέρχονται την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με κόστος 5€ ανά διέλευση.

Δικαίωμα εγγραφής στο πρόγραμμα έχουν νεφροπαθείς ή καρκινοπαθείς, μόνιμοι κάτοικοι των νομών Αιτωλοακαρνανίας ή Φωκίδας, οι οποίοι διέρχονται το στενό Ρίου-Αντιρρίου για να μεταβούν σε νοσοκομείο της Πάτρας για θεραπεία.
Η εγγραφή του δικαιούχου στο πρόγραμμα γίνεται  σε 2 φάσεις:
Αρχικά ο δικαιούχος θα πρέπει να στείλει ηλεκτρονικά στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (info@gefyralitourgia.gr) τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) και μία πρόσφατη φωτογραφία προδιαγραφών διαβατηρίου, προκειμένου να ετοιμασθεί η ειδική προσωπική κάρτα του.
Στη συνέχεια μετά από σχετική ειδοποίηση που θα λάβει (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail), θα πρέπει να προσέλθει στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για την συμπλήρωση και υπογραφή των σχετικών αιτήσεων, προσκομίζοντας παράλληλα τα ακόλουθα:
  1. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τελευταίας φορολογικής δήλωσης, από το οποίο να προκύπτουν διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ΑΦΜ και ΔΟΥ.
  2. Βεβαίωση υποβολής σε θεραπείες από νοσοκομείο των Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο