Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ: Ο Θεός να βάλει παντού το χέρι του στον Δήμο Ξηρομέρου!!!!

Δεν μπορεί ο καλός θεούλης να βάλει το χέρι του παντού στον Δήμο Ξηρομέρου!!!!

      Εκείνο που δεν κατάφερε η Δημοτική Αρχή στο πάρκο των (4) τεσσάρων στρεμμάτων σε 150 ημέρες το κατάφερε ο καλός Θεούλης σε 15 ημέρες!!!!
      Θυμάστε πως το καλοκαίρι και μέχρι τον Οκτώβρη το γκαζόν στο πάρκο ήταν εντελώς ξεραμένο!!!!
    Και γι αυτό κάποιοι από την Δημοτική Αρχή είπαν, να βάλουν μέσα το τρακτέρ να το "χαλάσει" και να το σπείρουν από την αρχή!!!!
     Κύριοι λοιπόν το γκαζόν, χρειάζεται μόνο πότισμα και κούρεμα όπως πρέπει με χλοοκοπτικό και όχι με τα χορτοκοπτικά, τα οποία είναι για την κοπή μικρών θάμνων και των χόρτων στους δρόμους!!!!
        Εάν δεν τα κάνετε αυτά τότε θα χρειάζεται να σας θυμίσω το τραγούδι του Σαββόπουλου: Θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή. Όχι στον Εισαγγελέα, γιατί εγώ δεν κάνω πολιτική με Εισαγγελείς, όπως κάποια καλόπαιδα από την Συμπολιτεία, γιατί τότε  δεν θα σημαίνει αμέλεια από πλευράς σας, αλλά σκοπιμότητα για τον κουρίτο που λέει και ο φίλος μας ο Γιάννης........



       Δείτε λοιπόν σε μια πόλη 35.000 κατοίκων που ζει ο γιός μου στην Γαλλία, όπου ο Δήμος έχει όχι απλά 4 στρέμματα, αλλά πάνω από 4. 000 στρέμματα γκαζόν και το έχει Χειμώνα –Καλοκαίρι πάντα σε άριστη κατάσταση.!!!!

          Δεν μπορεί όμως ο καλός θεούλης να βάλει το χέρι του παντού, για να μαζέψει τα σκουπίδια και τα αντικείμενα στους δρόμους παρά το γεγονός ,ότι πέραν του μονίμου προσωπικού αυτή την στιγμή έχει και 22 άτομα  από τα  οχτάμηνα .!!!!
      Όσο για την απόφαση ότι ο Δήμος δεν διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό (αδυναμία εκτέλεσης των υπηρεσιών του άρθρου 61 παρ. 1 και 2 του Ν. 3979/2011), επειδή είμαι βαθύς γνώστης των προβλημάτων του Δήμου, συμφωνώ απόλυτα με αυτή την απόφαση, γιατί έτσι δίνεται στον Δήμο η δυνατότητα, να αναθέσει την αποκομιδή των απορριμμάτων  σε ιδιώτη, που έτσι στοιχίζει πολύ λιγότερο, από το να γινόταν  με μόνιμο προσωπικό  και η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους κάδους που είναι υποχρεωμένος ο ιδιώτης, γίνεται με υποδειγματικό και άριστο τρόπο.!!!
           Τώρα αν δεν κάνει σωστά την δουλειά του, ο Δήμος για τα υπόλοιπα της καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων, ασφαλώς γι αυτό είναι υπόλογη η Δημοτική Αρχή, δείχνοντας πλήρη ανικανότητα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας  των Δημοτών.!!!!
        Αυτή η ανεπίτρεπτη κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι σχεδόν ένα μήνα έτσι και η ίδια εικόνα είναι σε ολόκληρο τον Αστακό  και δεν συγκινείται κανένας από τον Δήμο!!!
       Έτσι με κάλεσαν οι πολίτες και μου ζήτησαν να αναδείξω το θέμα!!!!  

Αστακός 22/11/2017

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παναγιώτης Στάικος







ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ: 




5 σχόλια:

  1. Οι υπαληλοι τω δημων μονιμοι κ οκταμηνητες δεν τολμας να τους μιλησεις αλλα δεν φταινε αυτοι φταινε οι δημαρχοι και οι ομαδες τους που δεν εδιωξαν εναν για να βαλουν μυαλο και οι υπολοιποι που χιλια χρονια και δεν ξερουν την δουλεια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε 1.34;Μας κουφανες!Εδω αλλοι κλεβουν τους δημους με σφραγιδα,οι εργαζομενοι φταινε παλι;Προτεινω να παραδωσει ο δημαρχος μαθηματα εργατικοτητας.Ειναι παραδειγμα προς μιμηση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν συγκρίνεται ο αστακός ο Δήμος και ο δήμαρχος με την Γαλλία . Δεν το κατάλαβες αυτό κύριε Σταικε;; είμαστε πολύ πίσω σε κουλτούρα ,νοοτροπία και προγραμματισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σύντομα ο αστακος θα γίνει μικρό Παρίσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για Παρίσι δεν ξέρω αλλά αν τώρα είναι τρομακτικά τα πράγματα φαντάσου τι μας περιμένει με αυτά που βλέπουμε. Δεν υπάρχει σωτηρία για τούτο τον τόπο. επικίνδυνα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο