Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

               Ο Δήμος Ξηρομέρου προκειμένου να αρθεί η απόφαση που αφορά τη μη καταλληλότητα του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση  του Αστακού, συνεχίζει - με την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας - τις επισταμένες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. 
    Συνεχίζεται η διενέργεια μικροβιολογικών και φυσικοχημικών αναλύσεων και μάλιστα υπό συνθήκες καταρρακτώδους βροχής, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι προηγούμενες βελτιωτικές μας ενέργειες (οι οποίες αναρτήθηκαν στην προηγούμενη ανακοίνωση του Δήμου μας) ήταν ολοκληρωμένες και ορθώς πεπραγμένες.
       Παραθέτουμε τις τελευταίες αναλύσεις που έγιναν στον Αστακό, προς ενημέρωση των Δημοτών μας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αναλύσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το νερού του Αστακού κρίθηκε και πάλι ότι: «Πληροί του όρους της οδ.98/83/ΕΚ και της ΥΔ Υ2/2600/2001»............






2 σχόλια:

  1. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ,ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετοιο νερο είναι για εμφιαλωση... τυφλα να χει η Κορπή!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο