Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ελληνίδα κινδύνευσε από ομαδικό βιασμό στο Άργος-Της επιτέθηκαν περίπου είκοσι Πακιστανοί και Αφγανοί μετανάστες



Της επιτέθηκαν περίπου είκοσι Πακιστανοί και Αφγανοί μετανάστες - Την έσωσαν τα δυο αδέρφια της 

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη που δέχθηκε επίθεση από ένα πλήθος… ξαναμμένων μεταναστών, οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα γιαπί κοντά στο σπίτι της στην πόλη του Άργους όταν την είδαν να περνάει μόνη και όρμησαν κατά πάνω της απλώνοντας τα χέρια τους όπου έβρισκαν!


Πανικόβλητη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους. Μάταια, όμως, προσπαθούσε να απομακρύνει την αδελφή του από τους περίπου 20 Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες και χρειάστηκε να επέμβει ο άλλος αδελφός τους που άκουσε την φασαρία και έτρεξε να βοηθήσει.

Όμως, οι εξαγριωμένοι αλλοδαποί φώναξαν… ενισχύσεις από το γιαπί, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα! Οι επιτιθέμενοι εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία.
Ωστόσο, από τις προσαγωγές που έκαναν οι αστυνομικοί, τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα τα οποία διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στην χώρα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και την Δευτέρα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
 http://www.protothema.gr/

4 σχόλια:

  1. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΩΝΙΑΣ....ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που ειστε ακομη πατριωτες, δεν εχουμε δει τιποτα, παραπισω ειναι τα χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στους Ολυμπιακους του 2004 ειχε γινει ντορος καθως καναμε "εισαγωγη" ιεροδουλων για να εξυπηρετησουν τα ξαναμμενα πληθη που θα παρακολουθουσαν τους αγωνες. Τοτε ειχαν πει απαντες (ελληνες και ξενοι ιθυνοντες της διοργανωσης) οτι ειναι συνηθης πρακτικη για να αποφευγονται φασαριες που προκυπτουν απ την απουσια σεξουαλικης εκτονωσης.

    Στα κυμματα των λαθρομεταναστων ομως τουμπεκι. Οκ κανενας δεν αφηνει την χωρα του απο καλο του. Εντουτοις η λογικη λεει οτι αυτος που δεν εχει να φαει καποια στιγμη θα κλεωει για να φαει. αυτος που δεν μπορει να εκτονωθει σεξουαλικα καποια στιγμη θα συμπεριφερθει ως ζωο κλπ.Δεν ειναι φοβος οτι μπορουν να συμβουν. Δεν ειναι ξενοφοβια.

    Ειναι φυσιολογικο να συμβουν αυτα γιατι η επιβιωση και η διαιωνιση του ειδους ειναι ορμεμφυτες αναγκες, ειναι ενστικτα.Δεν ειναι λοιπον οτι ειμαστε ξενοφοβικοι, απλα δεν ΘΕΛΟΥΜΕ να μας κυνηγανε για να μας πηδηξουνε τις γυναικες, τισ αδερφες, τις μανες μας η να μας κλεβουν το λιγοστο βιος που πλεον εχουμε ολοι μας.Ολα αυτα δεν μας τα δωρισε κανεις. Οι πατεραδες μας, οι παπουδες μας ακομα και μεις οι ιδιοι παολεωαμε γαι να τα εχουμε.

    Ο Χριστος αλλωστε ειπε : Ο εχων ΔΥΟ χιτωνες να δωσει τον Εναν". Δεν ειπε δωστε οτι εχετε.

    Οι αρχαιοι ειχαν το συστημα των μετοικων. Αν λοιπον καποιος ειναι υπερ της εισροης των μεταναστων ας αναλαβει οσους μπορει αλλα να λογοδοτει ομ ιδιος για τις πραξεις των προσταυμενων του. Να παει φυλακη, να πληρωσει οτιδηποτε προβλεπουν οι νομοι μας σε τυον παραβαση τους. Οι να το παιζουμε εκ του ασφαλους προοδευτικοι και φιλεσπλαχνοι. Ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο