Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Κράτος και παρακράτος ενάντια στη λαϊκή περιουσία!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κράτος και παρακράτος ενάντια στη λαϊκή περιουσία!

    Με πρωτοφανή μανία η επίσημη πολιτεία και παρακράτος επιδιώκουν να αρπάξουν τη λαϊκή περιουσία, με τις ταχύτατες διαδικασίες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών!
    Παρά και ενάντια στις αποφάσεις των συνελεύσεων των συλλόγων των συμβολαιογράφων σε όλη την Ελλάδα, για αποχή από τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση ως αιχμή του μνημονιακού πολιτικού συστήματος πιέζει ασφυκτικά τους συμβολαιογράφους να κινηθούν απεργοσπαστικά και να συμμετέχουν κάθε Τετάρτη στους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς από τις Τράπεζες!
   Χθες η κυβέρνηση μετήλθε τις πιο ακραίες αντιδημοκρατικές μεθόδους καταναγκάζοντας το σύλλογο συμβολαιογράφων Αθήνας-Πειραιά και νήσων δια του εγκάθετου Προέδρου του Ρούσκα να ανατρέψει με παράνομες διαδικασίες προηγούμενη απόφαση της Γενικής τους συνέλευσης για αποχή από τους πλειστηριασμούς και να συμμετέχουν άμεσα στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς....

 
    Σ’ αυτή την μεθόδευση για τερματισμό της απεργίας των συμβολαιογράφων  πρωταγωνίστησαν υπουργοί, τα ματ,ακόμα, άκουσον, άκουσον και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!
      Εμβρόντητος ο Ελληνικός λαός ζει μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον του, από την πολιτεία και το παρακράτος, που είναι φανερότερο από κάθε άλλη φορά , ότι δρουν για λογαριασμό των Φαντς(fuds) και των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων ενάντια στη λαϊκή περιουσία, ενάντια στη λαϊκή στέγη. Όμως ο στόχος των μνημονίων είναι διπλός! Και να λεηλατήσουν τη λαϊκή περιουσία προς όφελος των ακόρεστων τραπεζιτών, αλλά και να εξαφανίσουν κάθε λαϊκή αντίσταση, απέναντι σ’ αυτές τις  κατοχικές πολιτικές!
        Είναι προφανές ότι η πρεμούρα της κυβέρνησης, για  πάση θυσία πλειστηριασμούς, εντάσσεται στα προαπαιτούμενα μέτρα για την τρίτη αξιολόγηση, όπως ακριβώς οι δραματικές περικοπές των συντάξεων από το 2019 και η τεράστια μείωση του αφορολόγητου από το 2020, ήταν πάση θυσία προαπαιτούμεναμέτρα για τη δεύτερη αξιολόγηση. Έχει αποδειχθεί ότι οι συγκεκριμένες πολιτικές είναι αδιέξοδες και το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι η γενικευμένη κόλαση στην Ελληνική κοινωνία!
      Ας σημειωθεί για άλλη μια φορά, ότι το δημόσιο χρέος που δημιουργούν και αυξάνουν συνεχώς οι διαχρονικές αλλά και οι σημερινές πολιτικές, στοχευμένα μετακυλίεται στα νοικοκυριά και στους μικρούς επιχειρηματίες, μέσω της υπερφορολόγησης, της μεθοδευμένης αποδιάθρωσης της οικονομίας και της ανεργίας! Έτσι το χρέος μετατρέπεται σε ιδιωτικό προς τις τράπεζες, που καταπίνουν τη λαϊκή περιουσία! Τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις, που τώρα λεηλατούνται με τους πλειστηριασμούς,πριν την υποταγή της χώρας στα μνημόνια, είχαν οικονομική υγεία και προγραμματισμό στις όποιες υποχρεώσεις τους!
  Για αύριο Τετάρτη 29  Νοέμβρη 2017, είναι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί στα Δικαστήρια όλης της Χώρας. Στην Αιτωλοακαρνανία οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται σε Αγρίνιο και Ναύπακτο.
    Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Αιτωλοακαρνανίας καλεί όλους του δημοκρατικούς πολίτες του νομού και όλες τις συλλογικότητες αλληλεγγύης να παρευρεθούν αύριο Τετάρτη 22 Νοέμβρη 2017 και ώρα 15:00’, στα Δικαστήρια του Αγρινίου και της Ναυπάκτου, για να αποτρέψουμε και αυτή τη φορά τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς και να ανακουφίσουμε τους πληττόμενους συμπολίτες μας.
-Να υπερασπιστούμε τη λαϊκή στέγη, να υπερασπιστούμε τη λαϊκή περιουσία!
-Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο