Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Κρήτη: Ο 28χρονος αδελφοκτόνος κατάφερε 60 μαχαιριές στον άτυχο 21χρονο

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, όπου καταγράφονται τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη ο οποίος την Τρίτη εξέτασε τη σορό του άτυχου Τόλη Γαργερού, του 21χρονου που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του αδελφού του στα Μισίρια Ρεθύμνου, λίγες ώρες αφότου είχε επιστρέψει από ολιγοήμερες διακοπές στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα μα τα όσα λέει στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα.
Συγκεκριμένα δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια, στο λαιμό, στο θώρακα καθώς και σε όλο του το κεφάλι ενώ συνολικά στο κορμί του άτυχου Τόλη εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, πάνω από 60 μαχαιριές (!) γεγονός που δείχνει τη μανία με την οποία δολοφονήθηκε.
Η αιτία θανάτου του 21χρονου είναι η απώλεια αίματος, όπως λέει ο ιατροδικαστής ο οποίος διευκρινίζει ότι το μαχαίρι έσκισε την καρωτίδα από την οποία προκλήθηκε η απώλεια αίματος.
Αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 28χρονου Παναγιώτη Γαργερού, θύτη και αυτόχειρα, ο Σταμάτης Μπελιβάνης αναφέρει ότι τα αυτά είναι αδιευκρίνιστα και πως βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου και υγρά μπαταρίας, δίνοντας έτσι τέρμα στη ζωή του.
 http://aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο