Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ PHYSIO BMS: Διαθέτει τα καλύτερα χέρια και τα καλύτερα μηχανήματα το Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Θανάση Χαλιμούδρα


PHYSIO BMS (BODY MIND SOUL), 
ΧΑΛΙΜΟΥΔΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΛΕΩΦ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 285 και ΜΗΤΡ.ΤΙΜΟΘΕΟΥ 14
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ / ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ: 2114112525

            Ένα απο τα καλύτερα κέντρα Φυσικοθεραπείας στην Αττική, είναι το ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ PHYSIO BMS, στη Νέα Ιωνία (Λεωφ.Ηρακλείου 285 και Μητρ.Τιμοθεου 14), του συμπατριώτη μας απο την Κατούνα Θανάση Χαλιμούδρα. 
    Το Επιστημονικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας διαθέτει τα καλύτερα χέρια και τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, που εγγυώνται γρήγορα και ασφαλή θεραπευτικά αποτελέσματα............



     Καθημερινά στο κέντρο θεραπεύονται επιτυχώς ασθενείς με μεγάλη γκάμα παθήσεων, όπως: Ορθοπαιδικές, Αθλητικές κακώσεις, Νευρολογικές, Ρευματολογικές, Παιδο-ορθοπαιδικές, κ.α.
           Η πολυετή πείρα του Θανάση Χαλιμούδρα και του εξειδικευμένου προσωπικού, ανταποκρίνεται με αξιοπιστία στις αυξανόμενες θεραπευτικές απαιτήσεις των ασθενών με στόχο την επίτευξη του καλύτερου θεραπευτικού αποτελέσματος.
        Τα αποτελέσματα των θεραπευτικών πράξεων που διενεργούν στο PHYSIO BMS είναι σπουδαία, κάτι που το μαρτυρούν οι χιλιάδες ικανοποιημένοι ασθενείς, που τους κάνουν περήφανους για το έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο