Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Καταψηφίστε τους απολογισμούς του Κέντρου Μέριμνας και του Δήμου! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ήρθε η ώρα των αποφάσεων. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Aγαπητοί Αναγνώστες 
        Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου 2016 το 11ο  θέμα της ημερησίας διάταξης έχει τίτλο: "Περί έγκρισης απολογισμού Ν.Π.Δ.Δ "Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης" για το έτος 2016 και λογικά σε ένα από τα επόμενα Συμβούλια θα έρθει προς συζήτηση το θέμα: "Περί έγκρισης απολογισμού του Δήμου 2016" κομμάτι του οποίου αποτελεί ο απολογισμός του Κέντρου Μέριμνας του 2016 αφού τούτο επιχορηγείται και  από το προϋπολογισμό του Δήμου.
             Θεωρώ ότι η διαχείριση του Δημοσίου χρήματος είναι κορυφαία πολιτική πράξη και ο απολογισμός κάθε έτους έχει ύψιστη σημασία. H χρηστή διαχείριση του Δημοσίου χρήματος σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. Η αντίληψη εμάς ψήφισαν οι Δημότες και θα κάνουμε ότι θέλουμε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ. 
      Η διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ δεν ΣΗΜΑΙΝΕΙ και ΑΝΟΜΙΑ. Καθαρές Κουβέντες. Στη Δημοκρατία η πλειοψηφία διοικεί και η μειοψηφία ελέγχει.......


Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεδομένου ότι: 
1)-Ο  νόμος ορίζει ότι μέχρι τον Ιούνιο κάθε έτους επομένως και το 2016 έπρεπε να προηγηθεί η ειδική ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει επικρατήσει να λέγεται λογοδοσία του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής. Την ειδική συνεδρίαση αυτή τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και ο Δήμαρχος την αποφεύγουν. Τυχαία; OXI BEBAIA.

2)-Το ετήσιο ανώτατο όριο για απευθείας αναθέσεις ήταν 24.600 ευρώ και είναι 24.800 ευρώ με Φ.Π.Α  ανά Δημοτική Ενότητα ή για δαπάνη σε όλο το Δήμο, σε ομοειδή προμήθεια ή εργολαβία.

3)-Ο Νόμος 3852 για το Καλλικράτη στη παράγραφο 3 α του άρθρου 14 αναφέρει:
ΑΡΘΡΟ 14 Κωλύματα και ασυμβίβαστα:
Παράγραφος 3: Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας:
Α. Όποιοι συνδέονται με το δήμο ή τα νομικά τους πρόσωπα, εκτός από τους συνδέσμους, με σύμβαση προμήθειας, εκτέλεσης δημοτικού έργου, παροχής υπηρεσιών, παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης δημοτικού έργου ή δημοτικής υπηρεσίας με αντικείμενο αξίας πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ ετησίως.

4)-Έγινε κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος πέραν κάθε λογικής και ανάγκης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ. Διαβάζοντας τα προηγούμενα άρθρα μου μπορεί εύκολα να το διαπιστώσετε.

5)-Ο πακτωλός χρημάτων που πηγαίνει σε δικηγόρους για υποθέσεις που το Δημοτικό Συμβούλιο δεν γνωρίζει ούτε το θέμα ούτε την έκβαση κάθε υπόθεσης.

6)-Τα 3.000.000 ευρώ χρέος και άλλα 3.000.000 ευρώ απαιτήσεις με δικαστικές ενέργειες που ισχυρίζεται ότι παρέλαβε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης την 1-9-2014 ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ;  

7)-Θέματα που χρειάζονται απαντήσεις και ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ (αγορά χωραφιού στη Κατούνα, ψηφιακή σύγκλιση, παιδικές χαρές, χρέος στο ΦΟΣΔΑ, 400.000 ευρώ χρέος του ΦΟΣΔΑ, εξωδικαστικοί συμβιβασμοί του ΦΟΣΔΑ με εταιρείες χωρίς αρχείο κατά το Πρόεδρο του, μη τήρηση πλήρως των περιβαλλοντικών όρων στο έργο βιολογικός καθαρισμός Παλαίρου-ΔΕΠΟΣ-Πογωνιάς, μη τήρηση διπλογραφικού συστήματος στο Κέντρο Μέριμνας, μια σειρά από εντάλματα που έρχονται σε αντίθεση με τη κοινή λογική κλπ)

8)-Πληρώσαμε ως Δήμος από το 2014  και μετά με Δήμαρχο το κ. Αποστολάκη γύρω στα 180.000 ευρώ για οφειλές του πρώην Δήμου Ανακτορίου και του πρώην Δήμου Μεδεώνος  πριν το 2011. Σε δηλώσεις του ο πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Σολδάτος ανέφερε ότι τα έργα αυτά δεν πληρώθηκαν γιατί τόσο οι αιρετοί αρμόδιοι για τη παραλαβή (2011 μέχρι Σεπτέμβριο 2014) όσο και η τεχνική υπηρεσία δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν. Πως η ίδια τεχνική υπηρεσία και οι αιρετοί παραλαβής τα εντόπισαν από το Σεπτέμβρη του 2014 μέχρι τώρα και πληρώθηκαν;  

"Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ήρθε η ώρα των αποφάσεων. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ".

Α)-Καταψηφίστε το Απολογισμό του Κέντρου Μέριμνας  του 2016.
Β)-Καταψηφίστε τον Απολογισμό του Δήμου για το 2016.
      Έτσι ο Δήμος θα οδηγηθεί σε Διαχειριστικό και Οικονομικό  έλεγχο από Επιθεωρητές του Υπουργείου  Οικονομικών. 

Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Είναι η μόνη ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ . 
ΤΟΛΜΗΣΤΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
   1)-Ζητώ να μου ο δοθεί ο λόγος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 23-10-2017 στη Κατούνα.  Πρόεδρε του Δημοτικού κ. Κουνέλη τιμήστε τη τιμητική θέση που κατέχετε. Δεν είστε υπάλληλος του Δημάρχου που σας πρότεινε για Πρόεδρο του ΔΣ. Μου έχει δοθεί ο λόγος όπου τον ζήτησα σε πολλά Δημοτικά Συμβούλια διαφόρων πόλεων ανά την επικράτεια και δύο φορές στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Εσείς με ποιο δικαίωμα δεν μου δίνετε το λόγο; 
        Στα καθήκοντα σας είναι όχι απλώς να δίνεται το λόγο σε όποιον το ζητήσει αλλά ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΤΑΙ τη συμμετοχή των πολιτών στα δημοτικά δρώμενα. Για το τι θα πει κάθε πολίτης δεν σας πέφτει λόγος.  
2)-Καλώ και παρακαλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να διαβάσουν το άρθρο πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.



30 σχόλια:

  1. Den ta les ola daskale ton diko sou ton kalipteis dose to xarti ston aera.Doston kai ayton gia na eisai pisteftos kai antikimenikos.Kati den kaneis kala kai o laos to gnorizei kai opos leei kai i parimia...o sofos laos kati kserei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ,έρθει η ώρα τους και τον κυρίων πο κυβερνούν τώρα και των προηγούμενων ,υπομονή!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε πρώτα να πληρωθεί το χωράφι στην Σκραπια του Σόλωνα. Πού εφτιαχναι ο Εργολάβος από θυριο. ..Κ προιν Πρόεδρος κ νιν μεγαλοενταλματακιας κ μετά. ...Σας πήραν μυρωδιά κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλούμε όπως ο 12.05 μας ομιλήσει περισσότερα. Εννοεί το ξελάκωμα του οποίου δεκάδες φορτηγά με αποκλάρια ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ RAMSAR. Εκατοντάδες κυβικά τα μετέφεραν στις εκβολές ποταμού, κοντά στη κουκουμίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταματήστε τη λαίλαπα αυτών των αρπαχτικών και πιράνχας.Πλούτισαν συγγενείς και κολλητοί σε μια τριετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολιτικά με το αζημίωτο γυρολόγε Κουνέλη φοβάσαι και δεν δίνεις το λόγο στο δάσκαλο. Κώστα προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασπρογέρακα, Πάντα, Πανάγιω, Σπέκα, Φραδέλε, Βέμη πόσα εικονικά έργα παραλάβατε χωρίς να υπάρχουν; Γεωργοθόδωρε και Νέρωνα που πήγαν τα λεφτά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεπέρασαν ακόμη και τους πρυτάνεις στο είδος των μαύρων χρημάτων Γεωργοθόδωρο και Ντόφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θύμιο Φερεντίνο πες αυτά που λέγεις ιδιωτικά ή πήγαινε σπίτι σου. Θα σε πουλήσουν όταν έρθει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πει ,αν θέλει και μπορεί ας το κάνει γιατι δεν μιλά όμως;

      Διαγραφή
  10. Τόσο καιρό διαβάζω και διαβάζω. Ειναι δυνατόν ένας ενεργός πολίτης που με την ψήφο του να θεωρεί αποτυχημένους όλους τους δημάρχους που έχουν περάσει αε αυτόν τον Δήμο και φυσικά στους Καποδιστριακους?Είναι δυνατόν να καταγγελθεί εντάλματα όποιο το έχει υπογράψει επιτροπος?Κύριε Ντριαντακωνσταντη με την μόρφωση που εχετε δεν πρέπει να εξαπατατε τους δημότες και εσείς κάποιον ψηφίσατε. Αν έχετε σκοπό να κατεβείτε για δήμαρχος αυτό δεν θα σας βοηθάει και η πολιτική δεν είναι σήριαλ τής τηλεόρασης να συνεχίζεται και να ξεκινά από το προηγούμενο. Ελπίζω αυτή την φορά να το δημοσιεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριε τριαντακωσταντη εγω εποιμονα ζητω να μας πας λιγο πιο πισω του δεκα τεσσερα αυριο στο συμβουλιο της κατουνας θα εχει πολυ σασπενς κ ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έρχονται οι εκλογές και με την απλή αναλογική θα έχουμε πολλά γέλια.Τότε θα δούμε και τον λαό πως θα πράξει.Τώρα κάνετε το παπί,την ώρα εκείνη θα τρέχετε πάλι να γλύφετε για τους ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Hρθε η ώρα που ο Κώστας παρά τις απειλές. τις βρισιές, τις συκοφαντίες που δεν έχουν προηγούμενο έβγαλε στο ξέφωτο όλους αυτούς πρώην και νυν που σαν βδέλες μας έπιναν και μας πίνουν το αίμα. Είναι η ώρα να σταματήσουμε αυτά που συμβαίνουν. Ολοι τα κουβεντιάζουμε μεταξύ μας. Να είσαι καλά Κώστα. Πρόσεχε σου την έχουν στημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο επίτροπος ένα ένταλμα που είναι μέχρι 24.600 ευρώ με τις απαραίτητες υπογραφές είναι υποχρεωμένος να το υπογράψει. Τα γλέντια θα γίνουν στο κατασταλτικό έλεγχο. Δάσκαλε σκόρπα πανικό. Αυτοί γνωρίζουν τι έχουν κάνει και έχασαν τον ύπνο τους.Μπράβο σου Κώστα.
    Ένας ενημερωμένος πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρωτήστε Δημοτικοί Σύμβουλοι το Νέρωνα πόσα έχει παρμένα η Ζαρκαδούλα η Άννα με το βιβλιοπωλείο η οποία είναι ξαδέρφη της γυναίκας του; Kάτι λέγεται για 80.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγα καλε μη χασανε κ τον υπνο τους φοβιθηκανε τον τριαντακοσταντη που καθετε καθε μερα φυσικο ειναι κανουν δουλειες κ πληρωνουν σημασια εχει οτι τα λεφτα των δημοτων δεν τα τρωνε αντιδιμαρχοι κ δημοτικοι συμβουλοι αφραγκοιτωρα τη λετε εσειες η διαφορα φαινετε πεστε κ αλλα δεν σας ακουει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δήμαρχε Αποστολάκη προφανώς αυτά που γράφει ο δάσκαλος ισχύουν. Διαφορετικά αν σε συκοφαντεί γιατί δεν αντιδράς; Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Άντε γειά.
    Eνας πρώην ψηφοφόρος σου από Βόνιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ηρθατε μας πείρατε τους ψήφους και μετα εξαφανιστηκατε,μπραβο σας.Κυριοι εχει ο καιρος γυριζματα,μην νομιζετε πως ο λαος τρωει κουτοχορτο.Ερχετε η ωρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ:Ποιος ή ποια δημοτική συμβουλος απο το χωριο μας φτιαχνει τα δοντια σε οδοντιατρειο του Μυτικα και πηγαινει με το αγροτικο που πηραμε ως δημος Μεδεωνος για πυροπροστασια;Η σωστη απαντηση κερδιζει ενα γευμα πατσα ψιλοκομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εμεις εδω ψαχνουμε τριαμισι χρονια να δουμε το Παρισι του Σωτηρακη και του Λακια και βλεπουμε μονο τα αυτοκινητα του δημου να κινουνται ασκοπα απο συμβουλους ενω εμεις πληρωνουμε την βενζινα τους τουλαχιστον ο Σολδατος κατεβασε τον Τζαβαλα απο το αγροτικο ο Αποστολακης ειναι ανικανος να το κανει περαστικα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΙΩΝΑΤΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΑΤΕ;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η ανανεωση του μισθωματος δεν γινεται ψαξτο καλυτερα γιωργακη και θα δεις περιμενουμε πως και πως για αυτο το μαγαζι στην ζαβερδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα αυτοκινητα του δημου ειναι να γινονται δουλειες του δημου κ εγω βλεπω οι πιο πολλες δουλειες του δημου γινονται με τα ιδιοτικα τους αυτοκινητα κ με βενζινη απο την τσεπη τους κ πεστε οτι θελετε κ παλι δεν σας ακουει κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O κατουνασνιους δεν θα καλεσει κοσμο οπως εκανε παντα να παμε να δουμε το τσιρκο του αποστολακη αποψε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Νέρωνας απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο στη Κατούνα είπε το εξής
    Τα υλικά για τα αποδυτήρια του γηπέδου του Θυρρείου τα αγοράσαμε. Δεν τα φτιάξαμε όμως τα αποδυτήρια γιατί η ομάδα του Θυρρείου δεν κατέβηκε. Δήμαρχε Αποστολάκη να τον χαίρεσαι και εσείς της δημοτικής ομάδας του Αποστολάκη πως ανέχεστε να σας ρεζιλεύει; Mήπως ... το μέλι ... είναι .........αφράτο ...... για όλους σας.. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Του δώσατε του Νέρωνα 150.000 ευρώ. Ξέρει αυτός τι θα τα κάνει. Θα τα βάλει στο κουμπαρά μαζί με το Γιωργοθόδωρο. Βρώμα, μπόχα και δυσωδία. Θα καθήσετε στο σκαμνί και θα πληρώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θύμιο Φερεντίνο σε κρατάνε γερά. Ο δάσκαλος σου τους έδωσε να τους ξετινάξεις και συ μούγκα με άσφαιρα πυρά. Πήγαινε σπίτι σου. Κώστα όπως είδες το παιχνίδι είναι στημένο και ξεπουλημένο. Προχώρα και μπράβο σου για την υπομονή σου χωρίς κανένα όφελος. Σε σκιάζονται γιαυτό δεν σου δίνουν το λόγο. Ξεσκέπασε τους όλους. Είναι πολλή η βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο