Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ιόνια: Συλλήψεις στο Τέροβο για παράνομη προώθηση Αλβανών στο εσωτερικό της χώρας

Συνελήφθη 37χρονος στην Ιόνια Οδό, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πέντε μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθη, χθες (22-10-2017) το πρωί στο 178ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού (κοντά στα διοδία Τερόβου), από αστυνομικούς της Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά πέντε μη νόμιμων μεταναστών. 

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 37χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, πέντε υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 36, 46, 20, 21 και 24 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος τριών εξ αυτών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δωδώνης.
 http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΣΙΣ ΟΠΛΑ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα θέλουν οι μεγάλοι και γίνονται 3:50.Ειναι πολλά τα λευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο