Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μπλοκάρει την επένδυση στο Σκορπιό

Όλα δείχνουν ότι η τεράστια επένδυση στο Σκορπιό θα πάρει χρόνο για να γίνει, αν θα γίνει, αφού οι επενδυτές έχουν ήδη απογοητευθεί   από την τραγική κατάσταση των υπηρεσιών. Τρεις μήνες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας της Κέρκυρας και δεν έδωσαν καμία απάντηση θετική ή αρνητική για την  τεράστια επένδυση  του Ρώσου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη του Σκορπιού, που θα ανοίξει ορίζοντες για όλη την περιοχή.
Μετά από αυτό και αφού παρήλθε πλέον ο χρόνος τον οποίο ορίζει ο νόμος ώστε να απαντηθεί ένας φάκελος που έχει κατατεθεί, οι επενδυτές προσφεύγουν δια της νομικής οδού  ώστε να προστατευθούν τα δικαιώματά τους.  Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός μιλά για επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στην χώρα και πρέπει να ενθαρρύνει η κυβέρνηση τους επενδυτές.  Ο εκπρόσωπος του Δ. Ριμπολόβλεφ, Sergey Chernitsyn, μίλησε γι αυτή την τελευταία εξέλιξη στο lefkadapress,  αφού εξάντλησαν όλα τα περιθώρια και αφού κατέθεταν επί τρεις μήνες ότι συμπληρωματικό και όποια διευκρίνηση ζητούσε η Περιφέρεια Ι.Ν:
Το project της επένδυσης στο Σκορπιό το έχει μπλοκάρει το γραφείο της Περιφέρειας στην Κέρκυρα. Δεν είχαμε  καμία απάντηση θετική ή αρνητική μέσα στα χρονικά περιθώρια που ορίζει ο νόμος. Έτσι αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε άμεσα μέσω της νομικής οδού πλέον για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας που παραβιάστηκαν από τις εμπλεκόμενες Αρχές”
lefkadapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο