Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ: Η αστυνομία συνέλαβε δασκάλα για περιστατικό που συνέβη εντός του σχολείου

   -Απίστευτη επέμβαση της αστυνομίας που κράτησε τη δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου της Βόνιτσας στο κρατητήριο
  Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλουν οι δάσκαλοι της Λευκάδας.

      Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου η αστυνομία συνέλαβε δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Βόνιτσας για ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στο σχολείο. 
   Στο σχολείο καθημερινά μπορεί να συμβούν διάφορα γεγονότα τα οποία βρίσκουν όμως τη λύση τους από τη συζήτηση στο Σύλλογο Διδασκόντων ή και μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
     Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως φαίνεται ότι το γεγονός ξέφυγε από τα σύνορα του σχολείου και η δασκάλα είδε τους αστυνομικούς να τις περνάνε χειροπέδες..........



   Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συμπαρείσταται στη συναδέλφισσά τους και καταγγέλλει το γεγονός.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου ΠΕ Λευκάδας:

         Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας καταδικάζει το γεγονός της σύλληψης από την αστυνομία, δασκάλας από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Βόνιτσας, για ανάρμοστη συμπεριφορά που αφορούσε περιστατικό εντός του σχολείου. 
      Το γεγονός αυτό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Σεπτέμβρη. Η δασκάλα κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας μέχρι το απόγευμα και αφέθηκε ελεύθερη.
         Τέτοια περιστατικά, που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου, πρέπει να λύνονται μέσα στα σχολικά πλαίσια. Μπορούν να λυθούν και λύνονται καθημερινά στα πλαίσια του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κλπ.
           Το γεγονός αυτό, καθώς συμβαίνει σε μια περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με τη στήριξη της ΝΔ να περάσει την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, μπορεί να ρίξει νερό στον μύλο αυτών που θέλουν να ηλεκτρίσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, αυτών που σήμερα μιλούν για “κακούς” δημόσιους υπαλλήλους.
     Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας εκφράζει τη συμπαράσταση του στη συναδέλφισσα και καλεί τους συναδέλφους, τους γονείς, το λαό της περιοχής να καταδικάσουν το παραπάνω περιστατικό.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ  Α.             ΤΙΓΚΑΣ  Γ.

Πηγή: http://www.alfavita.gr/

14 σχόλια:

  1. Οι δάσκαλοι της Αιτωλοακαρνανίας κοιμούνται υπνον βαθύ.... Εκεί φτάσαμε δυστυχώς! Να μην μπορούν οι δάσκαλοι να κάνουν τη δουλειά τους... Εμείς οι γονείς ας φροντίζουμε για τα παιδιά μας με τρόπο που να δείχνει σεβασμό και κατανόηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εδώ δάσκαλοι δεν διαμαρτυρήθηκαν??? Καινούργιο κοσκινακι μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάθετε να γράφετε πρώτα και μετά σχολιάστε συνδικαλιστοτεμπέληδες. Αξιολόγηση εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε μας λέτε το λόγο.Χτήπησε παιδί,ναι ή οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σα δε ντρεπομαστε λίγο...αντί να μαζέψουν κάποιοι τα παιδιά τους κοιτάνε να βγουν και από πάνω.. Μάθε το παιδί σου ναναι άνθρωπος και χρήσιμος στην κοινωνία και μετά τρέξε να ρίξεις ευθύνες για αναρμοστες συμπεριφορές από τρίτους... Κατηγορείς την δασκάλα και την τρέχεις γιατί? Επειδή πήγε να ξεχωρίσει το παιδί σου από έναν καυγά που προκάλεσε ακόμα μια φορά ? Αλλά δεν φταίει ο γονιος, οι δάσκαλοι φταίνε που δεν το απομακρυναν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να δημιουργεί θέματα στο σχολείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ έπρεπε να ντρέπεσαι και οι όμοιοί σου που παραπληροφορειτε τον κόσμο. Ντροπή σου!

      Διαγραφή
  6. ενα μικρο εβαλε κατω ενα κοριτσακι και το παταγε. Η δασκαλα το επιασε απο το αυτι και το τραβηξε πανω απο τη μικρη. Αυτος το ειπε στον μπαμπα του και ο φοβερος πατερας εκανε μηνυση στην δασκαλα και την πηγαν αυτοφορο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι η ίδια η παραπληροφόρηση. Αίσχος! Ντροπή σου!

      Διαγραφή
  7. Θα ήθελα ο δάσκαλος του παιδιού μου να το νοιάζεται σαν δικό του παιδί. Αν δεν μπορεί, τότε να συμπεριφερθεί ως επαγγελματίας, όχι των ρινγκ, αλλά της εκπαίδευσης! Κάποιοι επιμένουμε να βλέπουμε την εκπαίδευση ως λειτούργημα! Δυστυχώς από ότι καταλαβαίνω, κανένας δεν γνωρίζει τι έγινε ακριβώς, οπότε ας είμαστε προσεκτικοί στις κρίσεις μας! Υπάρχουν εξαιρετικοί δάσκαλοι που χρειάζονται τη στήριξή μας. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το βασικό σώμα της είδησης γιατί δεν αναφέρει ποιο ακριβώς περιστατικό σημαίνει;

    Ένταξει το αναφέρουν οι σχολιαστες αλλα και η αρχική είδηση έπρεπε να το πει καθ η κυρίως ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν δεν ντρεπομαστε λεω γω..Τραβηξαν την γυναικα στο τμημα λες και ηταν ουτε γω ξερω τι..ΝΤΡΟΠΗ!!Ο καθενας πρεπει να διαπαιδαγωγισει το παιδι του σωστα..Πως παει η αστυνομια και περνει στο τμημα ανθρωπο που μαθενει τα παιδια μας γραμματα..Ξεφτηλας πραγματα.Οτι να ναι ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η εν λογω δασκαλα τοσα χρονια (μια ζωη) δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα. μηπως οι γονεις αντι να το τραβηξουν στα ακρα να προσπαθουσαν να βρουν τι ακριβως εγινε? θα μπορουσαν να τα βρουν χωρις τετοιες ακροτητες και να λυνοταν το θεμα εσωτερικα. απλως απευθυνεσαι στον διευθυντη και το διευθετεις το θεμα. απο την αλλη αν το παιδι κανει bulling στα αλλα παιδια γιατι μαλλον κατι τετοιο θα εγινε φροντιζει ο γονεας να το συνετισει διοτι και ο γονεας του αλλου παιδιου θα μπορουσε να το φτασει στα ακρα με τους γονεις του παιδιου και μετα επεμβαινει η προνοια και αυτο δεν ειναι καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι πραγματικά λυπηρό να συμπεριφέρονται κάποιοι τυχαίοι με αυτόν τον τρόπο σε μια δασκάλα, η οποία αποτελεί υπόδειγμα συμπεριφοράς εντός και εκτός του σχολείου. Ντροπή και μόνο ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο