Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Εντυπωσιακές εμφανίσεις των αθλητών του Ηρακλή Αγρινίου σε αγώνες MMA στην Κόρινθο

 Συμμετοχή για άλλη μια φορά σε μεγάλο αθλητικό γεγονός για τους αθλητές του Γιώργου Kαψιμάλη. Αυτή τη φορά  σε αγώνες ΜΜΑ  σε  οκτάγωνο κλουβί  και πιο συγκεκριμένα στο Corinthian pro mma που έγινε στο θεατράκι της Κορίνθου στης 23/9/2017.
Ο  Λιόκαυτος Χρήστος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον αλβανικής καταγωγής  Ramaj Leonida σε αγώνα,  τον οποίο κέρδισε με ομόφωνη απόφαση τον κριτών μετά από αγώνα τριών πεντάλεπτων γύρων.

 Ιδιαίτερη βαρύτητα αποκτά η νίκη αυτή γιατί  ο Λιόκαυτος αντιμετώπισε έναν πολύ σκληρό αθλητή  που ήταν και το φαβορί σε συνδυασμό ότι ο Λιόκαυτος πρόσφατα έκλεισε τα δεκαοκτώ του χρόνια. Στην ίδια βραδιά αγωνίστηκε άλλος ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος αθλητής του Καψιμάλη ο δεκαπεντάχρονος Καρτάσης Γιώργος. Ο Καρτάσης αντιμετώπισε τον 17χρονο Παπαματθαίου Παντελή από την HELLAS TOP TEAM. Ο Καρτάσης έκανε και αυτός πολύ καλή εμφάνιση προσφέροντας  πλούσιο  θέαμα, χωρίς όμως να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη αφού από μια στιγμή αδράνειας στο τέλος του δεύτερου γύρου μας οδήγησε στην ήττα (υποταγή με γκιλοτίνα). Όμως με την εμφάνιση που έκανε  εξασφάλισε μια θέση στο επόμενο GAGE  SURVIVOR  στης 21 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
 Ο προπονητής Γιώργος Καψιμάλης και ο Ηρακλής Αγρινίου είναι ιδρυτικά μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μ.Μ.Α .Να αναφέρουμε επίσης  ότι ο  Ηρακλής Αγρινίου είναι από τους πρώτους συλλόγους στην Ελλάδα  που συμμετείχε σε αγώνες m.m.a.  από το ξεκίνημα τους  στην χώρα μας,  τόσο σε πανελλήνια πρωταθλήματα όσο και σε μεγάλα επαγγελματικά  event. Όλα τα αποτελέσματα των αγώνων αλλά και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μ.Μ.Α στην Ελλάδα στην σελίδα της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μ.Μ.Α(Π.Ο.Μ.Μ.Α).

http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο