Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Δημήτρης Στρατούλης από Αγρίνιο: «Η ταπείνωση του λαού δεν πρέπει να είναι μία κανονικότητα» - Επίσκεψη Στρατούλη αύριο στον Αστακό


Ο π. υπουργός Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. της Λαϊκής Ενότητας, αύριο Σάββατο 30/09, στις 18:00 μ.μ. θα παρευρεθεί στην Ανοιχτή συνέλευση στον Αστακό.

          Επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο πραγματοποίησε σήμερα (Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου) το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Στρατούλης.
       Ο κ. Στρατούλης αφού επισκέφθηκε το απόγευμα την πλατεία Δημοκρατίας, βρέθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης όπου πραγματοποιήθηκε συνέλευση μελών της Λαϊκής Ενότητας για τις πολιτικές εξελίξεις..........



Σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της συνέλευσης ο πρώην υπουργός ανέφερε:

        Βρίσκομαι εδώ στο πλαίσιο πολιτικής καμπάνιας που έχουμε ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτέμβρη στη Λαϊκή Ενότητα με την παρουσία κεντρικών στελεχών, πρώην υπουργών και πρώην βουλευτών. Αυτή συμπεριλαμβάνει ανοιχτές συγκεντρώσεις και περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα με στόχο να θίξουμε τρία ζητήματα.
        Πρώτον, την ανάγκη να σηκωθεί ο λαός και η νεολαία από τους καναπέδες τους, από την απάθεια και την παθητικότητα και ότι αξίζει να αγωνιστούν για να ανατραπούν οι μνημονιακές πολιτικές. Οι μνημονιακές πολιτικές, η λιτότητα, η φτωχοποίηση και η ταπείνωση του λαού μας και η ξενιτιά της νεολαίας μας για να βρει δουλειά δεν πρέπει να είναι μία κανονικότητα και μία αιωνιότητα για την πατρίδα μας.
         Δεύτερον ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει διαφορετική εναλλακτική πρόταση κατάργησης των μνημονίων και της λιτότητας με την εφαρμογή ενός αναπτυξιακού φιλολαϊκού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας που αναζωογονεί την οικονομία και την κοινωνία. Αυτό εκ των πραγμάτων περνάει από την έξοδο από την ευρωζώνη και την έκδοση εθνικού νομίσματος που μπορεί να μας βοηθήσει και να χρηματοδοτήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα ανάπτυξης με στήριξη των μισθών, των συντάξεων και των μικρομεσαίων επαγγελματικών στρωμάτων και των αγροτών.
       Και τρίτον να αναδείξουμε την ανάγκη για εθνική ενότητα, πολιτική και εκλογική συνεργασία όλων χωρίς εξαίρεση, των αριστερών και αντιμνημονιακών δυνάμεων.


http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κριμα κυριε Στρατουλη ,τελικα παρ'ολο που το θελατε τοσο πολυ το συμπαν δεν συνομωτισε για να το καταφερετε.
    Σας θυμιζω οτι με αυτο το βαθυστοχαστο και βεβαιως διαλεκτικο τροπο απαντησατε οταν ρωτηθηκατε για το πως θα καταφερνατε σαν κυβερνηση να σωσετε και να αλλαξετε την Ελλαδα.
    Τετοια υπευθυνοτητα,τετοιο βαθος σκεψης !!!
    Και εχετε και την απαιτηση να σας παρουμε στα σοβαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο