Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στην ΚΑΤΟΥΝΑ ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης, θα εγκαινιάσει το νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

           Ο Λαρισαίος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης θα εγκαινιάσει στην ΚΑΤΟΥΝΑ, ΑΥΡΙΟ Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:30μμ, το νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Δημητριακών Κατούνας Αιτωλοακαρνανίας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Αναλυτικά: 
       Το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και 1 Οκτωβρίου 2017, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλης θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.......



   Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 θα έχει συνάντηση στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας στο Αγρίνιο με το Προεδρείο και έπειτα θα δοθεί συνέντευξη τύπου σε αίθουσα του Επιμελητηρίου. Ακολούθως, ο κ. Κόκκαλης θα εγκαινιάσει το νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Δημητριακών Κατούνας Αιτωλοακαρνανίας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».
     Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί παραγωγικές μονάδες σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.


1 σχόλιο:

  1. Μωρε τι μας λες;Έχουν έρθει υπουργοί πρωθυπουργοι βολευτες νομάρχες και όλοι η σάρα και η μαρα για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε γιατί τρέχουμε πίσω από τον κάθε άχρηστο μόνο και μόνο γιατί είναι του κομματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο