Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Θρήνος στο ΔΟΚΙΜΙ και στο ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙ για τους νεκρούς σμηνίτες

         Μια ακόμη τραγωδία γράφτηκε σήμερα στην άσφαλτο, στην υποτιθέμενη εθνική οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας, όπου δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σε ένα από τα χειρότερα οδικά δίκτυα στη χώρα.
       Αυτή τη φορά δυο νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εκτράπηκε της πορείας του και συγκρούστηκε με φορτηγό.
         Το αυτοκίνητο όπως φαίνεται και από την κατάσταση του οδοστρώματος και πιθανώς λόγω της ολισθηρότητας, δεν συγκρατήθηκε από τον οδηγό και έπεσε με σφοδρότητα στο φορτηγό γνωστής επιχείρησης του Αγρινίου, που οδηγούσε 61χρονος, με πορεία προς Βόνιτσα, ο οποίος και συνελήφθη ενώ σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.....



     Στο Δοκίμι και στο Στρογγυλοβούνι (Δήμος Ξηρομέρου), η είδηση του θανάτου των δυο νεαρών σμηνιτών, που μόλις είχαν λάβει έξοδο από την μονάδα τους στο Ακτιο, έχει πέσει σαν βόμβα. Δύσκολα μπορεί κάποιος να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας και τον ξαφνικό χαμό των δύο νέων. 

ΔΟΚΙΜΙ: Ο 25χρονος Λεωνίδας, ήταν ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα Δοκιμίου, και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Είχε ακόμη δυο αδέρφια, ο αδελφός του υπηρετεί στην Αστυνομία, ενώ η αδελφή του, φέτος  έδωσε στις πανελλαδικές και πέτυχε στην Οδοντιατρική.
     Ο τρίτος της παρέας των σμηνιτών, ένας 20χρονος από το Ζευγαράκι, τραυματίστηκε στο χέρι και δεν κινδυνεύει.
          Ο 25χρονος από το Δοκίμι,  γιος επαγγελματία του χωριού, που ασχολείται στον πρωτογενή τομέα, την άνοιξη του 2018 επρόκειτο να απολυθεί από τον στρατό, όπως και ο 19χρονος συνάδελφος του από χωριό του Αστακού.



πηγή: http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο