Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ιωάννινα: Βγήκε ημίγυμνος στο δρόμο και απειλούσε με σπαθί

Αστυνομικοί στα Ιωάννινα, τα ξημερώματα της Κυριακής συνέλαβαν αλλοδαπό με ψυχολογικά προβλήματα ο οποίος ημίγυμνος απειλούσε κραδαίνοντας ένα σπαθί. Ο 44χρονος Τυνήσιος, ο οποίος έχει παντρευτεί ελληνίδα και έχει ελληνική υπηκοότητα, εντοπίστηκε από έναν αστυνομικό ο οποίος επιχείρησε να τον αφοπλίσει. Η προσπάθεια δεν απέδωσε όμως, καθώς ο άντρας λίγο έλειψε να αρπάξει το δικό του υπηρεσιακό πιστόλι πριν τραπεί σε φυγή με ένα ποδήλατο!

Στη συνέχεια, εισέβαλε σε καφενείο και άρχισε να απειλεί τους θαμώνες με το σπαθί, ενώ καταδίωξε έναν άνδρα που θεώρησε ότι κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του. Στο σημείο έφτασαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες περικύκλωσαν τον 44χρονο και τελικά κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν. Σε έλεγχο που έγινε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών η οποία κατασχέθηκε.
Ο Τυνήσιος κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Ιωαννίνων με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, απειλή, αντίσταση και διατάραξη κοινής ειρήνης. Όπως έγινε γνωστό, έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Πηγή: Pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο