Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Μεσολόγγι: Καταγγέλλουν τον τρόπο καταβολής των προνοιακών επιδομάτων σε ρομά

   Τραγελαφικές καταστάσεις καταγγέλλονται για άλλη μια φορά στην πόλη του Μεσολογγίου χθες Παρασκευή 15/9 που ήταν ημέρα πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων.
  Ρομα μέλη του συλλόγου “Ρομα και Φίλοι Ελπίδα – Αλληλεγγύη”  και άλλοι δικαιούχοι συνωστίζονταν έξω από το ταχυδρομείο από τις 8.30 το πρωί, ενώ οι πληρωμές ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι για αδιευκρίνιστους λόγους...

  “Ακόμα, με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρήσαμε ότι οι πληρωμές γινόταν έξω από το κτίριο, κυριολεκτικά στο δρόμο…
   Αποτέλεσμα; Ένα παιδάκι κινδύνευσε να τραυματιστεί από αυτοκίνητο!
Σκουπίδια, φασαρία, παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, καυγάδες…”, αναφέρεται ακόμη στην σχετική ανακοίνωση – καταγγελία του Συλλόγου, που συνεχίζει:
“Η προσπάθεια για συνεννόηση με τον προϊστάμενο του ταχυδρομείου απέβη άκαρπη αφού, καθώς φαίνεται, όλοι ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν δέχονται “ υποδείξεις” .
Όμως οι καταστάσεις αυτές που δημιουργούνται πέρα απο άσχημες γίνονται και επικίνδυνες! Κι εμείς σαν σύλλογος δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δεχτούμε ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα.
Παρακαλούμε λοιπόν, με καλή διάθεση τον υπεύθυνο της πρόνοιας αλλά και του ταχυδρομείου, να επιληφθούν του θέματος, κι εμείς σαν σύλλογος είμαστε όπως πάντα πρόθυμοι να συνεργαστούμε για το καλό όλων.”
Την καταγγελία υπογράφει ο  πρόεδρος του Συλλόγου “Ρομα και Φίλοι Ελπίδα – Αλληλεγγύη” Αλέξανδρος Μπέκος
agriniopress

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ, ΖΗΤΙΑΝΑΚΙΑ ΝΟΜΗΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο