Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησε η παραλαβή ελιών (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ένωση Αγρινίου ανακοινώνει ότι ξεκίνησε την παραλαβή πράσινης ελιάς για την ελαιοκομική περίοδο 2017-2018. Φέτος,  με νέες συνεργασίες και διευρυμένο δίκτυο παραλαβής

Οι παραγωγοί καλούνται να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγρινίου στη Σπολάϊτα, όπου και το εργοστάσιο επεξεργασίας – τυποποίησης βρώσιμης ελιάς, στα υποκαταστήματα της Λεπενούς και της Αμφιλοχίας και στα κατά τόπους πρατήρια. Το εργοστάσιο επεξεργασίας βρώσιμης ελιάς της Ένωσης Αγρινίου στη Σπολάιτα Φέτος, για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών, η Ένωση Αγρινίου θέτει σελειτουργεία κι νέα πρατήρια, άλλα και σταθμούς παραλαβής με εξωτερικούς συνεργάτες. Έτσι, οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται και στα σταθερά σημεία παραλαβής ελιών στο Ανοιξιάτικο, στην Καμαρούλα, στην Αβώρανη, στο Καινούριο, αλλά και στο Αγγελόκαστρο, στην Παλαιομάνινα και στον Αστακό.
Σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία ακόμη δυο πρατήρια, σε Πανατιτώλιο και Δρυμό. Με τη διεύρυνση των σημείων παραλαβής και στη βάση συμφωνιών που ο Συνεταιρισμός έχει συνάψει για διάθεση μεγάλων ποσοτήτων, η Ένωση Αγρινίου είναι έτοιμη να απορροφήσει το σύνολο της παραγωγής. Με την Ολοκληρωμένη Διαχείριση που εφαρμόζει η Ένωση (κατά agro 2.1 – 2.2), με τις υποδομές που έχει δημιουργήσει (εργοστάσιο, δίκτυο διανομής), με τη δυναμική και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει στη χώρα και στο εξωτερικό και με την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο, εγγυάται το καλύτερο για τον παραγωγό, με πλήρη διασφάλιση του εισοδήματός του.
e-ea.gr

2 σχόλια:

  1. Απο τιμες τι γινετε ρε παιδια;ποσο τις περνετε τις πρασινες τωρα;να ξερουμε δλδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραψτε ρε παιδια και καμια τιμη να ξερουμε και μεις τι γινετε..ενημερωστε σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο