Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ: Μεγάλο παράπονο για την εγκατάλειψη της ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ απο την Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου

        Ο πρώην Πρόεδρος και "ψυχή" της ομάδας Φλόγα Παλαιομάνινας, Χρήστος Κουτσομπίνας σχολιάζει ανάρτηση του π. δημάρχου Αστακού Παναγιώτη Στάϊκου και εκφράζει παράπονα για την Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου που εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά, δηλαδή κλειστό γήπεδο συγχρονο στον Αστακό, από την άλλη μεριά η Φλόγα Παλαιομάνινας που είναι κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, δεν έχει δικό της γήπεδο και αναγκάζεται να αγωνίζεται στο Αγρίνιο.
Αναλυτικά:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟ

Λέγομαι Χρήστος Κουτσουμπίνας του Στυλιανού.
      Από Παλαιομάνινα ήμουν πρόεδρος της Φλόγας 6 χρόνια πού ανήκει στο δήμο Ξηρομέρου.  Πραγματικά κύριε Παναγιώτη επί της θητείας σας έγιναν πολλά για τον αθλητισμό σε όλα τα χωριά αν και σας κατηγορούσαν όλοι και ότι γίνεται για τον αθλητισμό είναι καλό όπως λέει ο κύριος Πανταζής. 
      Αλλά κύριε Παναγιώτη για τα άλλα τα χωριά ΔΕΝ υπάρχει αθλητισμός; -Γιατί έπεσε όλο το βάρος στον Αίολο με τα λεφτά των δημοτών έγινε ένα γήπεδο 750.000 χιλιάδων ευρώ στο οποίο τελικά δεν θα χρησιμεύσει πουθενά.
    Ο άλλος αθλητικός κόσμος του δήμου δεν υπάρχει;Φλόγα Παλαιομάνινας πρωταγωνιστεί 6 χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο και είναι διωγμένη από το δήμο Ξηρομέρου. Ο Ηρακλής παράπονα και αυτός και άλλες ομάδες και δεν διαφωνώ για το γήπεδο..........

 
   Να προσθέσω είμαι υπέρ του αθλητισμού αλλά έπεσε όλο το βάρος σε μια ομάδα. Εσείς επί δημαρχίας σας φτιάξατε σε όλα τα χωριά γήπεδα, αλλά η σημερινή δημοτική αρχή ασχολείται μόνο με μια ομάδα τον Αίολο. 
             Και εμείς είχαμε όνειρα στο χωριό να φτιάξουμε ένα γήπεδο να πρωταγωνιστήσουμε στα πρωταθλήματα του νομού μας αλλά όμως όταν πήγαμε στο δημοτικό συμβούλιο εκδιωχτήκαμε και μας κατηγόρησαν και από πάνω ότι δουλεύουμε για την αντιπολίτευση.
      Είναι αθλητισμός αυτός κύριε Παναγιώτη να παίρνουν μια απόφαση 175.000 € για να πληρωθεί έξτρα το γήπεδο μπάσκετ και άλλα χωριά να μην έχουν γήπεδο να παίξουν όπως η Φλόγα. 
    Γιατί αυτή η αδικία; -Ο δήμος πρέπει να μεριμνεί για όλο τον αθλητισμό και για όλες της ομάδες όπως εσείς που φτιάξατε σχεδόν σε όλα τα χωριά γήπεδα 5χ5.
       Αυτά τα παράπονα έχει ο κόσμος ο αθλητικός κύριε Παναγιώτη και άλλα και σας τα γράφω τώρα που έχω αποχωρήσει από την προεδρία της Φλόγας. Αυτά είναι τα παράπονά μου και πιστεύω ότι εσείς δεν θα είχατε λειτουργήσει έτσι!!!!! 
Ευχαριστώ.

Χρήστος Κουτσουμπίνας 
πρώην Πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο