Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Επιδοτούμενα σεμινάρια στο Μεσολόγγι

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΤΣΙΡΚΑ, υλοποιούν το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων (Λ.Α.Ε.Κ. 0,24%) έτους 2017, στο πλαίσιο της προκήρυξης του εν λόγω προγράμματος από τον ΟΑΕΔ.

Στο πρόγραμμα μπορούν να λάβουν μέρος ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς του δημόσιου τομέα, που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους και έχουν καταβάλλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά, υπέρ του Λογαριασμού για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση (Λ.Α.Ε.Κ.).
Τα επιδοτούμενα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας και η διάρκειά τους ορίζεται στις τριάντα δύο (32) ώρες. Για τους συμμετέχοντες η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική, ενώ η ωριαία αποζημίωσή τους ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ (σύνολο 160 ευρώ). Σημειώνεται, πως τα εν λόγω προγράμματα χρηματοδοτούνται 100% από τον ΟΑΕΔ κι επομένως δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις και τους συμμετέχοντες σε αυτά.
Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης ορίζεται έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Για επιπλέον πληροφορίες, σχετικά με το πρόγραμμα και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι για να ενταχθούν σε αυτό, μπορείτε να απευθύνεστε:
  • Στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Στουρνάρα 5, Μεσολόγγι, 30200
    Τηλέφωνο: 26310 25564
  • Στο παράρτημα του Εκπαιδευτικού Κέντρου ΤΣΙΡΚΑ στο Μεσολόγγι
    Μακρυκώστα 6, Μεσολόγγι, 30200
    Τηλέφωνο: 26310 27213
  • Στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου
    Ελεύθερων Πολιορκημένων 45, Μεσολόγγι, 30200
    Τηλέφωνο: 26310 22281
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο