Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ κέρδισε με 3-0 τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

      Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ πέτυχε η Φλόγα Παλαιομάνινας που επιβλήθηκε στο γήπεδο Καραπαππά του Ηρακλή Αστακού με 3 - 0. Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και "καθάρισε" το παιχνίδι μέσα σε ένα δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας στο τελικό 3 - 0.....


          Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Φραγκούλη και στο 6΄ ο Ελευθεράτος έκανε εκπληκτική επέμβαση στέλνοντας τη μπάλα να βρει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ σε φάουλ του Σπύρου Νούλα. Στο 14΄ ο Βασιλόγιαννης είχε μία ακόμα ευκαιρία με σουτ που πέρασε άουτ και στο 36΄ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως ο Παχής δεν πρόλαβε τη μπάλα μετά την κεφαλιά του Γκάτση. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στέφανος Φραγκούλης έδωσε προβάδισμα στη Φλόγα με πλασέ μετά από "στρώσιμο" της μπάλας από τον Κοτρότσο.
     Ο Μπαλάφας δεν επέτρεψε στο Θόδωρο Κοτρώτσο να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι αποκρούοντας το σουτ του επιθετικού του Ηρακλή και στο 61΄ ο Ελευθεράτος έκανε μία ακόμα καλή επέμβαση σε κοντινή προβολή του Νταλαπέρα. Η Φλόγα "κλείδωσε" τη νίκη σε ένα δίλεπτο με το Στέφανο Φραγκούλη να κάνει το 2 - 0 στο 73΄ και το Στέφανο Βασιλόγιαννη το 3 - 0 στο 75΄.

Το φιλμ του αγώνα.

3΄ Σέντρα του Σπυριλιώτη κεφαλιά του Φραγκούλη η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.
6΄ Φάουλ του Σπύρου Νούλα ο Ελευθεράτος με εντυπωσιακή επέμβαση στέλνει τη μπάλα να βρει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ.
14΄ Συνδυασμός Κοτρότσου και Βασιλόγιαννη ο δεύτερος σουτάρει από καλή θέση άουτ.
36΄ Κόρνερ του Μπιτσικώκου ο Γκάτσης πήρε την κεφαλιά και ο Παχής δε μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να απειλήσει το Μπαλάφα.
45+3΄ Γκολ. Σέντρα του Γκουτσέλη ο Κοτρότσος "στρώνει" στο Φραγκούλη που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
54΄ Σουτ του Θόδωρου Κοτρώτσου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Μπαλάφας.
61΄ Σέντρα του Σπυριλιώτη από δεξιά ο Νταλαπέρας κάνει την κοντινή προβολή και ο Ελευθεράτος διώχνει.
73΄ Γκολ. Ο Φραγκούλης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, περνάει και τον Ελευθεράτο και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.
75΄ Γκολ. Πάσα του Φραγκούλη στο Βασιλόγιαννη που με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 3 - 0.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος Π., Ψηφής (40΄ λ.τ. Μπρέσιακας), Σπυριλιώτης (75΄ Τσοπανάς), Κοτρότσος (52΄ Νταλαπέρας), Φραγκούλης (81΄ Κουσκούνης), Νούλας Σ., Βασιλόγιαννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Μάκης Μπότσιος): Ελευθεράτος, Κατσιγιάννης, Τριάντης (67΄ Παπαστάμος), Παπαζήσης, Γκάτσης, Παχής, Μπαρμπαρούσης, Μπιτσικώκος, Κοτρώτσος Γ. (83΄ Luci), Λιβάνης Π., Κοτρώτσος Θ. (78΄ Κόλλιας).

olatagoal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο