Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Survivor… αστυνομικών στην Αιγιάλεια για την μεταφορά 750 χασισόδεντρων από απόκρημνη περιοχή (φωτο)

 Σχετικά με τη σύλληψη καλλιεργητή ναρκωτικών σε ορεινή περιοχή της Αιγιαλείας και τον εντοπισμό φυτείας 750 δενδρυλλίων κάνναβης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος απέστειλε  συμπληρωματικό φωτογραφικό υλικό, στο οποίο φαίνεται η μεταφορά των δενδρυλλίων κάνναβης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και άλλων Τμημάτων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

 H  απομάκρυνση των δενδρυλλίων από το χώρο της φυτείας έγινε αποκλειστικά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι μόνο κατά την κατάβαση, από τον τόπο της φυτείας μέχρι πεδινή περιοχή που μπορούσε να προσεγγίσει όχημα, κινήθηκαν πεζοί, περισσότερο από τρεισήμισι ώρες, διασχίζοντας μια ιδιαίτερα δύσβατη και απόκρημνη, ορεινή, δασική περιοχή, ενώ μεγάλο τμήμα της απόστασης διανύθηκε μέσα σε ποτάμι.
 Υπενθυμίζεται ακόμη ότι, λόγω του απόκρημνου και δύσβατου τόπου της φυτείας,  είχε κληθεί ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την μεταφορά των δενδρυλλίων, το οποίο λόγω ισχυρών ανέμων και της στενότητας της χαράδρας, δεν μπόρεσε να προσεγγίσει με ασφάλεια.
Ο  35χρονος, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Αιγιαλείας, κρίθηκε προφυλακιστέος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας.

www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο