Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

    ΔΗΜΟΣΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ                                                                                   
                                                               
Α  Ν   Α   Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η

   Από την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την κατανάλωση του νερού:
«Λόγω υπερκατανάλωσης νερού εν καιρώ υψηλών θερμοκρασιών παρακαλείσθε όπως χρησιμοποιείτε το νερό αποκλειστικά και μόνο για ύδρευση και όχι για κατανάλωση αναγκών άρδευσης (πότισμα, πλύσιμο δρόμων, αυτοκινήτων κλπ).....

Η ορθολογική κατανάλωση των αναγκαίων ποσοτήτων ανά κάτοικο έχει την έννοια της αποφυγής της άσκοπης κατανάλωσης ποσοτήτων νερού. Αυτό πέραν της οφειλόμενης κοινωνικής μας υπευθυνότητας ως προς τη χρήση του νερού, συμβάλλει και στην μείωση του κόστους ύδρευσης των νοικοκυριών.
Η παρατηρούμενη υπερκατανάλωση νερού, κυρίως τις απογευματινές ώρες, μπορεί να οδηγήσει σε απορύθμιση του δικτύου ύδρευσης.
Για το λόγο αυτό συνιστάται ο περιορισμός της χρήσης νερού στα απολύτως απαραίτητα επίπεδα, καθώς και ο δραστικός περιορισμός της κατανάλωσης νερού για πότισμα».


                                                                                                                                                                                    Εκ του Δήμου

5 σχόλια:

  1. Να μας κάνει έκπτωση ο δήμος στις υπέρογκες χρεώσεις νερού και βιολογικού και μετά να μας κάνει υποδείξεις για την κατανάλωση. Όπου θέλει διαγράφει οφειλές χωρίς λόγο και στους υπόλοιπους μας χρεώνει με μεγάλη χρέωση να καλύψει τις απώλειες εσόδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω δύο πισίνες , μπορώ να τις γεμίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 3:26 μ.μ εσενα δε σου εφτασε η μειωση που εκανε η δημοτικη αρχη στο νερο τελευταια; μαλλον δεν κοιτας λογαριασμους και δεν το πηρες χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος που ποτίζει τον κήπο του σπιτιού του γιατί χρεώνεται και βιολογικό ; αύξηση έχει γίνει στο τιμολόγιο με τέχνασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο