Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Εξαιρετική η παρουσίαση βιβλίου του Χρυσόστομου Πατούλα: "Ο Γίγαντας του Πεπρωμένου" στην ΚΑΤΟΥΝΑ!








       Μια παρουσίαση βιβλίου ξεχωριστή και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε χθες απόγευμα Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, σε εκδήλωση στο δημαρχιακό κτίριο Κατούνας, απο τις εκδόσεις "ΛΙΟΚΡΟΥΣΜΑ" και υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, όπου ο δημοσιογράφος, συγγραφέας - ποιητής και εκδότης της εφημερίδας "Αιτωλοακαρνανική" Χρυσόστομος Πατούλας παρουσίασε το βιβλίο του, με τίτλο "Ο Γίγαντας του Πεπρωμένου".
     Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Πάνος Σόμπολος, πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, π. πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους,  αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό του συγγραφέα και στην καταγωγή του, που είναι από την Κατούνα................


       Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης χειροκροτήθηκαν ολόθερμα από ένα πολύ ζεστό κοινό, που έζησε, με όλες του τις αισθήσεις, μια ξεχωριστή παρουσίαση. 
     Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑΣ, ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης και ο κ. Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.
     Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Σπύρος Βλαχόπουλος, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών και η κα Μαρία Αγγέλη, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι οποίοι ενθουσιασμένοι από το περιεχόμενο του βιβλίου, τόνισαν μεταξύ άλλων, ότι ο ήρωας του βιβλίου Στέλιος Νέστορας δίνει μια φοβερή αίσθηση αυτοπεποίθησης και προσωπικής δύναμης, είναι ο γίγαντας του πεπρωμένου και τόνισαν στους καλεσμένους να ανακαλύψουν την μαγεία του διαβάζοντας το βιβλίο.
      Την εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφέας, Χρυσόστομος Πατούλας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμή  που του έκαναν καθώς και τους εσηγητές  που παρουσίασαν το βιβλίο του και κατέληξηε: Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει πάντα επιτυχία του σκοπού.





















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο