Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ας κάνει πράξη τα αυτονόητα η δημοτική αρχή Ξηρομέρου!

Αντί να μιλάμε για το νέο, το σύγχρονο και το πρωτοποριακό, μιλήσαμε για το αυτονόητο!!

     Σήμερα το γκαζόν στα παρτέρια του λιμανιού είχε κουρευτεί, όπως δείχνει και η εικόνα. Για έναν σύγχρονο Δήμο αυτό είναι το αυτονόητο και πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και να ποτίζεται τώρα το καλοκαίρι από το Λιμενικό Ταμείο –Δήμο δύο φορές την ημέρα.
      Το νέο, το σύγχρονο και το πρωτοποριακό για τον Δήμο είναι να ξεκινήσει από τα τουριστικά θέρετρα, στα Λιμάνια του Δήμου τον Μύτικα και τον Αστακό  και να έχει ελεύθερο Wi-Fi, γιατί αυτό είναι το αίτημα των νέων σήμερα και των παραθεριστών και να επεκταθεί σε όλα τα Χωριά του Δήμου!!!!!
   Να τοποθετηθούν φορητοί απινιδωτές (για ανάταξη ανακοπής καρδιάς) σε αυτά τα τουριστικά θέρετρα που ιδιαίτερα το καλοκαίρι κάποιες ώρες βρίσκονται εκεί ντόπιοι κάτοικοι και παραθεριστές και ανέρχονται σε χιλιάδες, όπως συμβαίνει σε κάποιους πρωτοποριακούς Δήμους.......



  Να προμηθευτεί ο Δήμος Δημοτικό Ασθενοφόρο και να μην ακούμε  δεν έχει οδηγό στην βάρδια το ΚΥ ή το ασθενοφόρο λείπει σε άλλο περιστατικό!!!
    Και άλλες σύγχρονες και πρωτοποριακές προτάσεις, που όταν θα έλθει η ώρα θα ειπωθούν όλες.
   Και όταν βλέπουμε κάτι καλό εμείς επειδή δεν είμαστε μικρόψυχοι θα λέμε μπράβο!!!
      Εγώ δεν γκρίνιαξα ποτέ που άργησε να τελειώσει η ασφαλτόστρωση μπροστά στον παιδικό σταθμό, όπου λόγω του σαθρού του εδάφους, το οποίο έγινε από επιχωματώσεις την περίοδο 1970 από την ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ και κατά την κατασκευή του κεντρικού αγωγού του βιολογικού επειδή έμπαινε θάλασσα στο υπέδαφος έφθασε να υποστεί καθίζηση μέχρι το πεζοδρόμιο του Παιδικού Σταθμού.
         Λέμε λοιπόν μπράβο γιατί η μελέτη του έργου ήταν πολύ καλή και μετά την εξυγίανση του εδάφους έπεσε δάπεδο με μπετόν και μετά η ασφαλτόστρωση.

Υ.Γ
Και επειδή ένας φίλος σε ένα σχόλιο του έλεγε επί λέξει:  
    -Δεν μας παρατάς κύριε σταικε. Μόνο ο αστακός υπάρχει για σας; για Κάντε μια βόλτα από το χωριό Παπαδάτου να δείτε χάλια. Ο αστακός ο αστακός ο αστακός μας έχετε πριξει.

    -Εγώ παρακάμπτω την οργή σας και την επιθετικότητα σας προς το πρόσωπό μου, γιατί δεν γνωρίζετε, ότι σαν Δήμαρχος Αστακού επέδειξα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μικρά Χωριά, όπως τα Βλυζιανά, στα οποία κατασκευάσαμε την ύδρευση, το γήπεδο 5χ5, αλλάξαμε όλες τις Δημοτικές λάμπες, ασφαλτοστρώσεις, κλπ, για τα οποία κάποιοι Αστακιώτες μου την έπεφταν. 
    Στο Στρογγυλοβούνι θα θαυμάσετε ένα γήπεδο 5χ5 Ολυμπιακών προδιαγραφών με χλοοτάπητα, φωτιστικά  κλπ, αντίστοιχα στα Αγράμπελα ή στην Μπαμπίνη όπου ασφαλτοστρώθηκαν όλοι οι δρόμοι του Χωριού, έγιναν αντιπλημμυρικά έργα, ανάπλαση πλατειών με πλακοστρώσεις και φωτιστικά και αλλάξαμε ολόκληρο τον Δημοτικό φωτισμό, τον οποίο βλέπετε από το Χωριό σας κλπ και το ίδιο έγινε σε όλα τα Χωριά, για τα οποία μου την έπεφταν κάποιοι Αστακιώτες.
    Άρα με αδικείτε, όταν λέτε ότι σας έχω πρήξει με το  Αστακό.
       Σας καλώ λοιπόν όποτε θέλετε να έρθετε να πάμε να τα δούμε. Θα δείτε αθλητικές υποδομές στην Παλαιομάνινα (η οποία βέβαια δεν είναι μικρό Χωριό) με ποιότητα, που δεν έχουν ούτε στην Κηφισιά .

Αστακός 9/8/2017

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παναγιώτης Στάικος






9 σχόλια:

  1. Στον πρόδρομο κύριε Στάϊκο στα τέσσερα χρόνια δημαρχίας σας τι κάνατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε σταικε δεν νομιζω οτι το θεμα τον πολιτων ειναι τα 5×5 μη τρελαθουμε. Θα σου πω λειπον για τη παπαδατου. Οσ δημαρχος τη κανατε για τη παπαδατου; τιποτα. Εχω αμφηβολιες κ αν ξερετε κ που ειναι. Εμεις εδω στην παπαδατου δεν θελουμε 5×5 αλλα λιγο φωτισμο στη κολονες που δεν υπαρχει λαμπα για λαμπα κ παρακαλαμε. Εμεις δεν θελουμε 5×5 αλλα εχουμε αναγκη να καθαριστουν τα αρδετικα καναλια στη λιμνη αμβρακια που εχουν να καθαριστουν πανω απο δεκα χρονια οπως κ να λειτουργισει οι αντλιες που τα γεμιζε με νερο που ειναι δυπλα με αποτελεσμα χικιαδες στρέμματα παραγωγης με διαφορα να εχουν καταστραφεί οπως κ κνηνοτροφηκες μοναδες. Εμεις δεν θελουμε 5×5 θελουμε να ανοιχτουν οι αγροτικοι δρομοι που κ αυτοι πανε δεκαετια ακαθαριστοι οπου σε λιγο θα πηγαινουμε με γαιδουρια στα χωραφια μας. Εμεις δεν θελουμε 5×5 θελουμε οταν ερχεται καποιο μηχανημα για καθαρισμο δρομον να μη το παιρνει ο προεδρος για το χωραφι του μονο το ιδιο οταν ριχνονται τσιμεντα δεν ειναι μονο για προεδρο. Για το θεμα της αμβρακιας που ειναι πολυ μεγαλο ζητημα για χωριο μας σε λιγες μερες θα ερθει κ αγωγη προς το δημο κ τη περιφέρεια να δουμε τελικα ποιος τη γινεται.κυριε αληθευει οτι δωσανε γυρο στα 15 με 20 χιλιαρικα για βαψιμο του σχολιου παπαδατου;γιατι μου εχει ερθει ενα τημολογιο στα χερια μου. Μηπως γνωριζεται ποσα λεφτα παιρνει ο δημος για τη λιμνη αμβρακια που ειναι κ νατουρα περιοχη κ εχει καταπατηθει απο ακρη σε ακρη;για ολα αυτα υπαρχουν στοιχεία εγκραφα κτλ οπου σιγά σιγα θα τα βλεπετε προστασας. Καντε λειπων τα παραπανω κ αφηστε τα 5×5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ 99,99 ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΗΣ ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ,Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΅ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια συμβουλή φίλε Παναγιώτη . Αν έχεις σκοπό τις επωμενες εκλογές να κατέβεις για δήμαρχος μην ασχολείσαι πολύ με τς Σαιτ . Ένας υποστηρηκτης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατρέ αυτονόητο είναι να πληρώσει ο Δήμος Ξηρομέρου και στο ΦΟΣΔΑ που χρωστάει από το 2012. Αλήθεια ο Σαμαράς ,ο Γαλούνης με το Σολδάτο και τον Αποστολάκη γιατί το κρατούσαν μυστικό; Πόσα χρήματα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε 12:36μ.μ Στον Πρόδρομο αλλάξαμε όλο τον Δημοτικό φωτισμό , φτιάξαμε το γήπεδο ,κάναμε ασφαλτοστρώσεις εντός του οικισμού και ασφαλτοστρώσαμε το 1/3 του δρόμου Πρόδρομος –Γουριώτισσα και είχαμε άριστη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας .
    Κύριε 13.6 μ.μ Εάν θα σου απαντήσω όπως πρέπει θα πρέπει να σου πω βαριές κουβέντες .
    Καλά δεν ξέρεις πως εγώ διετέλεσα Δήμαρχος Αστακού και η Παπαδάτου τότε δεν υπαγόταν στον Δήμο Αστακού.
    Καλά είσαι στα καλά σου ; έχεις άνοια ή είσαι συκοφάντης ;
    Αν δεν είσαι τίποτα από αυτά , περιμένω να μου ζητήσεις συγγνώμη .
    Το βρήκαμε τώρα δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν φταίει ο Στάικος.!!!!
    Κύριε 3.06 μ.μ
    Ξεχνάς πως από εμένα δουλεύουν στην περιοχή 400 νέοι και ότι εγώ ήμουν εκείνος που έφερα το νερό στον Αστακό και όταν ήμουν Πρόεδρος και Δήμαρχος δεν έλειψε ούτε μία ημέρα το νερό ,ενώ πριν από εμένα είχαν τα καλοκαίρια νερό στον Αστακό για 10 λεπτά την ημέρα .
    Μπορεί να είσαι νέος ,αλλά δείχνεις ,πως έχεις γερασμένο και σκουριασμένο μυαλό .!!!
    Αγαπητέ φίλε 4.03μ.μ σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου . Μα από ότι μου λένε πολλοί φίλοι μου περιμένουν να έχουν επαφή με τα Blogs , τα οποία πιστεύω ότι συμβάλουν σημαντικά στην ενημέρωση .Μπορεί εσύ να με γνωρίζεις καλά και να γνωρίζεις πολύ καλά και το έργο μου ,αλλά τώρα στον νέο Δήμο ,υπάρχουν και κάποιοι ,που δεν τα γνωρίζουν .!!!!
    Ματαιοπονούν όποιοι με ψέματα και συκοφαντίες ,πως θα καταφέρουν να με φθείρουν .
    Πάντως σε ευχαριστώ πολύ .!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μεγαλη επιτυχία 3 χρόνια να ρίξουν 100 μέτρα άσφαλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Παναγιώτη . Όλοι γνωρίζουν την τιμιότητα σου και ξέρουν για το έργο που έκανες ως πρόεδρος της κοινότητας αστακού και ως δήμαρχος αργότερα . Απευφευγε τις αντιπαραθέσεις στα Blogs , χαλάνε την καλή εικόνα που έχει ο κόσμος για σένα . Ένας ύποστηρηκτης σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AFISTE TO GALOYNI TON KOLIA MAZI ME TIGLIKATOYS NA ALONIZOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο