Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Γιατί κάποιες γυναίκες φωνάζουν περισσότερο στο κρεβάτι;


Η αλήθεια είναι ότι τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας στο κρεβάτι είναι σαν τον οργασμό της. Πότε δεν είσαι σίγουρος ότι είναι αληθινά και όχι προσποιητά. Κι επειδή το θέμα της προσποίησης στην κορύφωσή της το έχουμε εξετάσει ενδελεχώς εδώ στο Askmen, ήρθε η ώρα να θέσουμε επί τάπητος όλα αυτά τα «αχ» και «βαχ» που ξεστομίζει με στόμφο και ένταση, όταν της κάνεις έρωτα ή άγριο σεξ, αναλόγως τις ορέξεις σας.
Βρετανική επιστημονική μελέτη, λοιπόν, που διεξήχθη πριν λίγα χρόνια στο πανεπιστήμιο του Λάνκασιρ και του Λιντς αποφάσισε να εξετάσει τι συμβαίνει και κάποιες γυναίκες φωνάζουν πιο πολύ στο κρεβάτι από κάποιες άλλες. Για την ακρίβεια τι τρέχει με εκείνες που σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι.


 
Οι ερευνητές ζήτησαν από 71 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 38 ετών, να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το πόσο θορυβώδεις συνηθίζουν να ...............
είναι κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Από τις απαντήσεις τους προέκυψαν τα εξής συμπεράσματα: το 66% αυτών δήλωσε ότι ουρλιάζει για να επιταχύνει τη διέγερση του συντρόφου του, είτε λόγω βαρεμάρας, είτε λόγω κούρασης, είτε απλά επειδή ένιωθε άβολα. Από την άλλη, το 87% των γυναικών παραδέχθηκε ότι οι κραυγές πάθους είναι μία προσπάθεια για να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του παρτενέρ του. Με απλά λόγια, να τον κάνει να αισθανθεί ο καλύτερος εραστής του κόσμου.
Πάντως, οι επιστήμονες διευκρινίζουν ότι τα έντονα γυναικεία βογγητά στο σεξ δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Στην περίπτωση βέβαια που η γυναίκα απολαμβάνει πραγματικά το σεξ και απλώς θέλει να ανάψει τα αίματα και κατ' επέκταση το σύντροφό της ακόμη περισσότερο. Επισημαίνουν επίσης, ότι δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ακολουθούν αυτήν τη θορυβώδη τακτική εξαιτίας της πλύσης εγκεφάλου, που έχουν υποστεί από το Hollywood, αλλά και τις ταινίες πορνό, που περνούν το μήνυμα ότι σεξ χωρίς ουρλιαχτά δεν είναι απολαυστικό.



 Την επόμενη φορά που θα βρεθείς μαζί της στο κρεβάτι, έχε στο νου σου αυτό που τονίζει η σεξολόγος από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα των ΗΠΑ, Kristen Mark: «Αν οι άντρες έχουν ανάγκη από δυνατές φωνές για να νιώσουν ποθητοί, να χαλαρώσουν και να αποδώσουν καλύτερα σεξουαλικά, τότε δεν έχει καμία σημασία το κατά πόσον η παρτενέρ τους προσποιείται ή όχι. Είναι για καλό σκοπό».

 http://gr.askmen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο