Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Παρουσιάστηκαν στον Αστακό, τα βιβλία: «Η Χρυσοβίτσα χτες και σήμερα» του Π. Λαζαρόπουλου και «Το Καλοκαίρι των Αβάρων» της Β. Ζορμπά-Ραμμοπούλου (ΦΩΤΟ: Αλεξάνδρα Κατσαρομήτσου)



 ΚΕΙΜΕΝΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ: Αλεξάνδρα Κατσαρομήτσου

    Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση δύο βιβλίων: «Η Χρυσοβίτσα χτες και σήμερα» του Πάνου Λαζαρόπουλου και «Το Καλοκαίρι των Αβάρων» της συγγραφέως Βησσαρίας Ζορμπά -Ραμμοπούλου στον αύλειο χώρο της Κοινωφελους Επιχείρησης, στον Αστακό. 
    Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομερου με τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων «τα Κόροντα»............


    Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξηρομερου Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Γεωργούλας Κώστας.  
     Επίσης την εκδήλωση χαιρέτησαν η συγγραφέας Βησσαρία Ζορμπά -Ραμμοπούλου και ο πρόεδρος του συνδέσμου «τα Κόροντα» Σάββας Ταξιάρχης. 
   Την παρουσίαση έκανε ο ιστορικός Γιάννης Δημητρούκας και τον συντονισμό ο εφέτης, π. πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Αλέξανδρος Σάββας. 
    Για τους συγγραφείς μίλησαν οι εκπαιδευτικοί των ΚΔΑΠ Μπαμπούρη Νεκταρία και Ελένη Χολή. 
    Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία χάριν στο άψογο συντονισμό από το προσωπικό της Κοινωφελους Επιχείρησης που ήταν σύσσωμο στο χώρο και προσέφερε τις υπηρεσίες του.
        Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξηρομερου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Γεωργούλας Κώστας, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Κυριάκος,  ο Αντιδημαρχος Λιβανης Θεόδωρος, οι δημοτικοι σύμβουλοι Παναγιώτης Τζαχρηστας και ο Θωμάς Καρφης, ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Στεργίου Δημήτριος, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καραϊσκακιωτών Χριστόδουλος Ρηγάλος και η πρόεδρος Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας, Αργυρώ Αλεξανδροπούλου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο