Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Με πολύ κόσμο το γλέντι στο ΔΡΥΜΟ (ΦΩΤΟ: Θανάσης Παλούκης)






       Το βράδυ της Παρασκευής 11 Αυγούστου 2017, στην Πλατεία του Δρυμού, στήθηκε ένα πανέμορφο δημοτικό γλέντι από τον σύλλογο Δρυμιωτών Αθήνας με την αρωγή του κέντρου Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας, με τη μουσική να δημιουργεί ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 
      Η βραδιά περιλάμβανε στην αρχή παραδοσιακούς χορούς με το χορευτικό του Δρυμού και μετά ακολούθησε μεγάλη δημοτική βραδιά. Πολύς ο κόσμος που γέμισε την πλατεία και ο χορός κρατούσε ασταμάτητα......



     Επίσης την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, ο χώρος της Πλατείας γέμισε με παιδικά χαμόγελα κατά την παράσταση του Καραγκιόζη. 
   Ο Καραγκιοζοπαίκτης φρόντισε να σκορπίσει χαρά και γέλιο στα παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους γονείς και παππούδες τους που έσπευσαν να απολαύσουν την παράσταση.























































ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ







1 σχόλιο:

  1. Oι Δημότες πληρώνουν. Μερικοί τυχάρπαστοι πηγαίνουν από χωρίο σε χωρίο τρώνε πίνουν τσάμπα. Ουδείς γνωρίζει πόσα και αν βάζουν λεφτά οι σύλλογοι. Μάλλον τζάμπα μάγκες είναι. Ο Δήμαρχος λέει ο Δήμος δεν έχει λεφτά. Ο Νέρωνας και η παρέα του σκορπάνε ασυστόλως χρήματα προς πάσα κατεύθυνση. Ουδείς ελέγχει τίποτε. Οι Αντιδήμαρχοι πλήν του Σωτήρη έφτιαξαν κάτι σφέρκια σα λιοντάρια. Θα φάτε μαύρισμα. Όλα έχουν και τα όρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο