Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΕΡΙ ΠΑΛΑΙΡΟΥ: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

-ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    Τη Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017  και ώρα  07: 00 μ.μ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στη Πάλαιρο. Θεωρώ θετικό  το γεγονός αυτό. Στις συνεδριάσεις αυτές είναι απαραίτητο και πολιτικά ορθό να δίνεται ο λόγος στους Δημότες που επιθυμούν να μιλήσουν. 
   Τούτο θα πράξω με γραπτή αίτηση μου προς το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουνέλη. Ελπίζω τούτη τη φορά να μου δοθεί ο λόγος.
     Είμαι όμως υποχρεωμένος να σας ενημερώσω για κάποια θέματα που κρίνω σοβαρά και χρειάζονται απαντήσεις και δεσμεύσεις εκ μέρους των Δημοτικών Συμβούλων.

ΘΕΜΑ 1 
        Παρακολουθώντας σχεδόν όλες τις συνεδριάσεις του ΔΣ και γνωρίζοντας  τη γενικότερη πολιτική κατάσταση στη διαχείριση των σκουπιδιών και όχι μόνο, εκτιμώ ότι πολύ σύντομα θα έρθουν στη χωματερή πολυτελείας που λειτουργεί στη περιοχή της Παλαίρου τα σκουπίδια από τους Δήμους Λευκάδας και Μεγανησίου.
         Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας να τοποθετηθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενώπιον των Δημοτών ότι ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.
       Ειδικότερα καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας που προέρχονται από το πρώην Δήμο Κεκροπίας- Παλαίρου να δεσμευτούν ενώπιον των Δημοτών ότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο θα παραιτηθούν από τις θέσεις  ευθύνες που κατέχουν, θα ανεξαρτητοποιηθούν από τη δημοτική ομάδα του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και ότι θα καταγγείλουν πολιτικά το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη.
Τους θυμίζω τη δέσμευση τους: ΚΑΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΞΕΝΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ...........



   ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στη προοπτική να έλθουν τα σκουπίδια της ΠΕ Λευκάδας. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΑ. Τη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις την δίνουν οι Δημότες. ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.   

ΘΕΜΑ 2: 
   Την 27η Ιουλίου 2017 κατέθεσα το παρακάτω έγγραφο στο Δήμο. Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Παλαίρου και Πογωνιάς να πράξουν κατά συνείδηση και όπως προβλέπει ο νόμος. 
     Από τη πλευρά μου δηλώνω, έχω πλήρη την ευθύνη του εγγράφου και είμαι έτοιμος οπουδήποτε να υποστηρίξω τα γραφόμενα μου. 
      Περιμένω τη στάση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης και τις οφειλόμενων απαντήσεις προς εμένα. Ανάλογα θα κανονίσω τα επόμενα πολιτικά μου βήματα για το θέμα. Το δε γνώριζα, το δεν κατάλαβα, δεν έχω αρμοδιότητα κλπ που πιθανόν λεχτούν τα ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΚΦΥΓΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΙΡΕΤΩΝ
1)-Προς τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας κ. Φραδέλο Κων/νο, τους Δημοτικούς Συμβούλους κα Λίτου, κ. Μπαλατσούρα, κ. Κατσαβριά, κ. Γεροκωστόπουλο, κα Σερεπίσου.
2)-Προς το Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ. Στάχτιαρη Δημήτριο και τα μέλη του ΤΣ Παλαίρου.
3)-Προς το Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Πογωνιάς κ. Στάχτιαρη Λεωνίδα και τα μέλη του ΤΣ Πογωνιάς.

Κυρίες και Κύριοι
    Σας ενημερώνω ότι στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας και συγκεκριμένα στη Προϊσταμένη της κ Φιώρου, έχω καταθέσει ένα φάκελο με στοιχεία που αποδεικνύουν σαφέστατα τούτο: 
-Οι περιβαλλοντικοί όροι που αναφέρονται στις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις  του έργου
"Αποχετευτικό  δίκτυο, εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού και υποθαλάσσιος αγωγός  Παλαίρου- ΔΕΠΟΣ- Πογωνιάς" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
        Σας καλώ να λάβετε γνώση των στοιχείων που υπάρχουν στο φάκελο. Η διοικητική παράδοση-παραλαβή από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου μας, αυτόματα καθιστά το Δήμο μας υπεύθυνο,σε ότι αφορά τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου. Τούτο περιγράφεται σαφώς στις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις που επισυνάπτονται στον παραπάνω φάκελο.
      Εν όψει της διαφαινόμενης  προσωρινής και  οριστικής παραλαβής του έργου από το Δήμο μας, σας καλώ να πράξετε τα δέοντα που απορρέουν από τις θεσμικές ιδιότητες που κατέχετε. 
     Σας υπενθυμίζω ότι το περιβάλλον δεν μας ανήκει. Το έχουμε δανειστεί  από τις επόμενες γενιές. Χρέος  μας είναι να το διαχειριστούμε με σεβασμό, συνετά και νόμιμα. Επιπρόσθετα σας υπενθυμίζω τον σεβασμό που οφείλουμε όλοι μας, αιρετοί και μη, του Δημόσιου χρήματος.
Είμαι στη διάθεση σας για τυχόν επιπρόσθετη πληροφορία( αν τη γνωρίζω) χρειαστείτε. Θα χαρώ δε να έχω ενημέρωση για τις περαιτέρω ενέργειες σας.
ΠΟΓΩΝΙΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΘΕΜΑ 3:
       Έκανα μία αίτηση την 16η  Ιουνίου 2015 η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 8491. Ζητούσα να μάθω το ποσό που χρεωστάνε τριάντα από τους μεγαλύτερους οφειλέτες προς το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας και προέρχονται από τον πρώην Δήμο Κεκροπίας – Παλαίρου.
       Πήρα απάντηση από το Δήμο και συγκεκριμένα από την Οικονομική Υπηρεσία την 15η Ιουλίου 2015 και αριθμό πρωτοκόλλου 8491. Για τους γνωρίζοντες εισερχόμενο –εξερχόμενο. Το έγγραφο υπογράφει ο Αντιδήμαρχος κ. Στούπας. 
Για το παραπάνω θέμα έχουμε σύμφωνα με το έγγραφο.
    "Οι τριάντα τρεις (33) οφειλέτες με τα μεγαλύτερα ποσά που εδρεύουν ή έδρευαν στο πρώην Δήμο Παλαίρου οφείλουν το ποσό των 469.979,80 ευρώ!!!!!!! συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ήδη έχουν ενταχθεί σε κάποια ρύθμιση που ήταν ή είναι σε ισχύ (βεβαιωτικοί κατάλογοι από το 1995 έως και σήμερα)".
      Σας έχω ενημερώσει με επίσημα έγγραφα που μου δόθηκαν από το Δήμο  ότι το συνολικό χρέος των Δημοτών ξεπερνά το ποσό των 5.300.000 ευρώ.
       Από τη κοινή λογική και το γεγονός ότι 33 δημότες του πρώην Δήμου -Κεχροπίας – Παλαίρου  χρωστούν 469.979, 80 ευρώ,  προκύπτει ότι ο εισπρακτικός μηχανισμός του Δήμου και των τριών πρώην Δήμων δεν δούλευαν – δουλεύουν  επ΄ ωφελεία των Δημοτών διαχρονικά.
      Πολλοί μα παρά πολλοί Συνδημότες με τη πολιτική ανοχή της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής δεν πληρώνουν στο Δήμο, παρότι ο Δήμος τους πρόσφερε και τους προσφέρει υπηρεσίες. ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. 
     Ο γράφων έφερε το θέμα στην επικαιρότητα από το Φθινόπωρο του 2013 και ήταν ο μοναδικός.
Έλεγα στη προηγούμενη δημοτική Αρχή, λέω και στη τωρινή:  
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΩΝ 500 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ διαχρονικά  ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ (και τους τρεις πρώην Δήμους). Τότε θα εξηγηθούν πολλά.  Οι οικούντες (κυριολεκτικά) την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Αν όχι, κάποια άλλη φορά θα πούμε περισσότερα.

         Ο Νόμος 3852/2010 στο άρθρο 58 "Αρμοδιότητες  του δημάρχου" ανάμεσα στα άλλα αναφέρει στο εδάφιο -δ) Ο Δήμαρχος είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών του Δήμου κλπ. Από τα αναφερόμενα στο εν λόγω άρθρο προκύπτει ότι αρμόδιο όργανο του δήμου για την λειτουργία των εισπρακτικών υπηρεσιών του Δήμου είναι ο Δήμαρχος. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΘΕΜΑ  4
Παρακάτω είναι απόσπασμα από μισθωτήριο συμβόλαιο:

       Την υπ’ αριθμ. 107/2017 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας περί «Έγκρισης πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση………………….., έκτασης 15,00 τ.μ. για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων» παραχωρεί μετά τη σύμφωνη γνώμη του υπό στοιχείο Β΄ προσυπογράφων το παρόν, στο Γ’ Συμβαλλόμενο, με αντάλλαγμα, για το χρονικό διάστημα από σήμερα έως την 31/12/2017, την απλή χρήση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση………………………., έκτασης 15,00τ.μ. για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00τ.μ. για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών και ξαπλώστρων.
      Το αντάλλαγμα της παραχώρησης ορίζεται στο ποσό των 5.000€ συνολικά / θέση για όλο το μισθωτικό έτος (πλέον χαρτόσημο 3,6% ποσό 180€). Από το συνολικό αντάλλαγμα της παραχώρησης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 5.000€, το 30% πλέον χαρτοσήμου και ΟΓΑ ήδη έχει καταβληθεί από τον υπερού η παραχώρηση με το υπ’ αριθμ. 3233/25-07-2017 διπλότυπο είσπραξης της Δ.Ο.Υ Λευκάδας και το 70% πλέον χαρτοσήμου και ΟΓΑ ήδη έχει καταβληθεί από τον υπερού η παραχώρηση με το υπ’ αριθμ 5709/24-07-2017 διπλότυπο είσπραξης της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
       Ο υπερού η παραχώρηση οφείλει να τηρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των διατάξεων του άρθρου 13 του Ν.2971/2001 (285Α΄), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και τις διατάξεις της ΔΔΠ0007378/0454ΒΕΞ2017 (1636Β΄) Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών – Οικονομικών – Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει καθώς και την υπ’ αριθμ. 84/2017 απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας περί «Καθορισμών όρων δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ…………. σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης, για ανάπτυξη ομπρελών, ξαπλωστρών σε μη δικαιούχους απευθείας παραχώρησης.
3-Τέλος όσο ο υπό στοιχείο Α΄ συμβαλλόμενος, όσο και υπό στοιχείο Γ΄ συμβαλλόμενος δεσμεύονται για την τήρηση των διατάξεων της ανωτέρω Κ.Υ.Α., διαφορετικά η υπό στοιχείο Β’ εκπρόσωπος του αυτοτελούς γραφείου Δημόσιας Περιουσίας Αιτωλοακαρνανίας, δύναται επί ποινή ακυρότητας να μην προσυπογράψει το παρόν μισθωτήριο και να προβεί άμεσα στη λήψη μέτρων προστασίας της Κοινόχρηστης Δημόσιας Περιουσίας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Α.-Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
Β.-ΕΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Γ.-Ο Συμβαλλόμενος

ΣΧΟΛΙΟ
Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........


21 σχόλια:

  1. Αυτός είναι σοβαρός πολιτικός λόγος. Με στοιχεία, με πολιτικά επιχειρήματα, με προτάσεις. Δημοτικοί Σύμβουλοι πάρτε θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ;ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑΝΕΣ,ΟΤΙ ΜΠΑΖΩΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ,ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΕΡΟ ΣΕ ΓΡΕΚΙΑ ,ΟΤΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΝΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΤΙ.
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΕΥΚΑΔΑ.ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθειες που όλοι κουβεντιάζουμε αλλά μόνο ο Κώστας έχει τα κότσια και τα γράφει επώνυμα. Μπράβο Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ ο σκλαβαινιωτης με το καφενείο έκανε τόσο αγώνα για τον Αποστολακη να του χαρίσει τα χρέη. Τώρα το παίζει και εξουσία. Τόσο θράσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιασαν ολόκληρες παραλίες. Τι 150 τμ ; Κονομάνε και δεν τους ελέγχει κανείς. Το γραφείο τύπου της Παλαίρου τι λέει; O Mπαλάφας και ο Τάκουλας τι λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kosta ta ala den ta vgazeis pou ksereis giati;Paizeis paixnidia na vgaleis kai ta krifa xartia ston lao kai na min to kaneis monopleura.Ola stin fora gia olous.Ksereis esi min ta kaliptis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:36 μμ Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Μην βιάζεσαι. Δεν καλύπτει κανέναν ο δάσκαλος. Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι και η κολοβή αρνάδα. Υπομονή. Θα έχουμε τσουνάμι αποκαλύψεων. Έτσι μου έλεγε ο Κώστας τις προάλλες σε μια συζήτηση που είχαμε. Πάντως τον είδα αποφασισμένο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΓΙΑ ΟΛΑ. Παρά τη πίεση μου , δεν μου είπε λεπτομέρειες. Θα δούμε τι εννοούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Exei sta xeria tou xartia pou tha kanoun mpam kai ta krivi den ta vgazei giati;Auta pou grafei den einai tipota oloi ta kseroume kai ta vlepoume apo to diadiktio.Daskale dose ta xartia ston aera min kaliftis kai min fovase.

      Διαγραφή
  8. Όπως πάντα, ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του. Γνωρίζει ο κ. Τριαντακωσταντής πότε δίνεται ο λόγος σε δημότες, σύμφωνα με το νόμο. Εμείς που παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις, κατανοούμε το σκοπό του. Γνωρίζει ο κ. Τριαντακωσταντής το ν΄μο περίπροστασίας προσωπικών δεδομένων ; Με ποιό δικαίωμα ζητά δημοσίευση ονομάτων αφού δεν επιτρέπεται ; Ζητά από τη δημ αρχή να παρανομήσει για ένα καπρίτσιο του ; Όσο για το ΧΥΤΑ. Αιώνες πίσω, ας ενημερωθεί τι γίνεται με άλλους δήμους. Τέλος πάντων, καλοκαίρι είναι, πονεμένοι είμαστε, χρειαζόμαστε την ώρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ντρέπεστε καθόλου. Σε εμάς βάλατε αυξήσεις δύο φορές. Υπάρχουν δε 33 δημότες που προφανώς πουλάνε το νερό και έχουν πλατείες πιασμένες και χρωστάνε 470.000 ευρώ. Αίσχος. Τώρα κατάλαβα γιατί επιτεθήκατε και τον βρίζετε το Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και του πατέρα του Δημοτικού Συμβούλου Κατσαμπίρη , σβήσανε το χρέη του για το νερό. Και σε άλλους στα παλιά Σκλάβαινα. Έτσι παίρνουνε ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί που θα παραλάβουν το βιολογικό αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους. Είτε πρόκειται για υπηρεσιακούς παράγοντες ,είτε πρόκειται για Αιρετούς. Ο Αντιδήμαρχος Φραδέλος τι λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2;15 μμ Όταν ο ίδιος Δήμαρχος ανακοίνωσε το ποσό που χρωστά το ξενοδοχείο πρώην ιδιοκτησίας Λύτρα δεν παραβίαζε προσωπικά δεδομένα; Όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος ανακοίνωνε ο ποπσό που χρωστά η εταιρεία που δούλευε στο Ακτιο δεν παραβίαζε προσωπικά δεδομένα; To θέμα είναι ότι πρώην και νυν Δημοτική δεν τους κόβεται το νερό και τις υπηρεσίες που τους παρέχει ο Δήμος γιατί είναι οι ψηφοφόροι σας. Τώρα δεν θα μείνει το θέμα έτσι. Θα εφαρμοστεί ο νόμος. Περίμενε και θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΔΗΜΌΤΗ 5:44 μμ Δεν καλύπτω κανέναν και τίποτε. Δεν φοβάμαι κανέναν παρά μόνο το Θεό. Αυτά που διαβάζετε δεν είναι όλα στο Διαδίκτυο. Για τα διαβάζετε αφιερώνω χρόνο, κόπο, χρήματα , ταξίδια. Το πότε και τι θα ανακοινώνω είναι θέμα δικό μου. Εγώ βάζω το όνομα μου από κάτω , άρα έχω και την ευθύνη. Περιμένετε αγαπητέ συνδημότη. Θα μάθετε πολλά. Ελάτε τη Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ακούσατε αρκετά.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bgalta ola giati prepei na ta dinis ston lao kai oxi na mas les pos esi kaneis koumanto kai ta vgazeis opote thes.Eisai lathos min kaliptis kapoious.Dostous olous.

      Διαγραφή
  14. Αγαπητέ συνδημότη από τη Πλαγιά
    Στη Πλαγιά και Περατιά το τελευταίο διάστημα έχω έρθει 4-5 φορές. Ξέρω τα προβλήματα των χωριών. Προχθές ήμουν στη Κεχροπούλα, πήγα στου Λουκά και στη συνέχεια είδα τι γίνεται με το αρδευτικό. 'Εχω ιδία άποψη.

    Γνωρίζω τη πολιτική που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσω πόσα χρήματα και που πήγαν ανά Δημοτική Ενότητα τη τριετία της Δημαρχίας του κ Αποστολάκη. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά.

    Όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Κατσαβριάς παρουσία του Προέδρου της Πλαγιάς τον συνεχάρη, του ευχήθηκα καλή επιτυχία και τους είπα επί λέξει.

    Να είστε κοντά στη φτωχολογιά. Να φτιάξετε όλους τους αγροτικούς δρόμους ανεξάρτητα ποιους εξυπηρετούν, Είτε σας ψήφισαν, είτε όχι. Να φτιάξετε έργα στα χωριά που είναι εγκαταλειμμένα.


    Τώρα πως λειτουργεί η Δημοτική Αρχή είναι ευθύνη τους. Δώστε μου στοιχεία συγκεκριμένα για αυτά που λέτε για το νερό.

    Ελάτε να ακούσετε τη Τετάρτη τι θα πω στο Δημοτικό Συμβούλιο για παρόμοια θέματα και όχι μόνο .

    Είμαι αυτός που φωνάζει να πληρώσουν ΟΛΟΙ και να τηρείτε η νομιμότητα.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα παπαγαλάκια συμφερόντων που μπαίνουν εγγυητές , τι λένε για αυτές τις παρανομίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δήμαρχε Αποστολάκη, Δημοτικέ Σύμβουλε Ασπρογέρακα δεν βλέπετε που έχουν πιάσει στρέμματα παραλίας και παρανομούν ενώ είστε παρόντες. Σας γράφουν ή .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντιδήμαρχε Φραδέλε δεν βλέπεις ότι γράφουν Δήμο και Κτηματική Υπηρεσία στα παπούτσια τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν καλύπτω τίποτε και κανέναν. Κάποια θέματα δημοσίως δεν λέγονται ακόμη. Θα ειπωθούν στην ώρα τους. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ. Στη πολιτική μεγάλο ρόλο παίζουν οι τακτικές κινήσεις. Παρακαλώ να μου έχετε εμπιστοσύνη. Πάντως εσάς 3:44 μμ αν επιθυμείτε μπορώ να σας πω κάποια ζητήματα.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Den einai sosto na kanoume politiki monopleura.Ta xartia pou exoume sta xeria mas ta dinoume ston lao gia na krini gia olous.Ola ston aera den simfono mazi sou.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο